Ce familie frumoasă are Lucian Bute! Sportivul e topit după cei doi copii și soția Elena

Ce familie frumoasă are Lucian Bute! Sportivul e topit după cei doi copii și soția Elena
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 01 Martie 2021
Data actualizare: 30 Noiembrie 2021
Lucian Bute, fostul campion mondial la categoria supermijlocie, a împlinit 41 de ani la sfârșitul lunii februarie și și-a serbat ziua alături de cele mai de preț comori ale sale: soția Elena și cei doi copii: Ema Anabella și Eric Ștefan. 

Fostul pugilist duce o viață liniștită și se bucură de rolul de tătic, după ce a pus mănușile de box în cui. Stabilit în Canada de ani de zile, Lucian Bute păstrează legătura cu fanii din România prin intermediul contului de Instagram. Acolo postează deseori imagini din cariera sa, dar și fotografii cu românii cu care ne mândrim pretutindeni în lume, cum ar fi Simona Halep, Gheorghe Hagi sau Cristina Neagu. 

Din albumul său nu lipsesc nici fotografiile cu soția Elena și cei doi copii: Ema Anabella și Eric Ștefan. Ce-i drept, fostul pugilist postează rar imagini cu familia sa și de obicei o face ca să marcheze un eveniment special, cum ar fi 1 Decembrie, Ziua Copilului, Ziua Iei sau zile de naștere.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucian Bute (@butelucian)

În ziua în care a împlinit 41 de ani, cel poreclit Mister KO a publicat o fotografie adorabilă, alături de fetița și băiatul lui. Eric Ștefan a împlinit doi ani în decembrie, iar Ema Anabella va împlini patru ani peste câteva zile. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucian Bute (@butelucian)

Mai multe fotografii cu familia lui Lucian Bute în galeria foto de mai jos

“Medaliile tale de aur... Inestimabile... Să-ți trăiască în sănătate și fericire!”, “La multi ani, Lucian Bute! Să te bucuri mulți ani de familia ta frumoasă!” sau “Îți seamănă perfect!” – sunt doar câteva dintre comentariile postate de fanii lui Lucian Bute.

Lucian și Elena, nuntă ca-n povești la Castelul Cantacuzino

Lucian Bute și Elena Aprozeanu s-au căsătorit în iunie 2013 pe terasa Castelului Cantacuzino, din Bușteni. Cei doi erau împreună de opt ani de zile când au decis să facă pasul cel mare. Nașul cuplului a fost Emanoil Savin, primar al Bușteniului la acea vreme. 

Fotografii: Instagram Butelucian

Vezi și VIDEO:  

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies