Ce i-a spus Călin Doboș Biancăi Drăgușanu la ultima lor întâlnire: „Viața merge înainte”

Ce i-a spus Călin Doboș Biancăi Drăgușanu la ultima lor întâlnire: Viața merge înainte
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 27 Octombrie 2022
Data actualizare: 27 Octombrie 2022
Moartea lui Călin Doboș a provocat foarte multă suferință în showbiz-ul românesc. Bianca Drăgușanu, care i-a fost bună prietenă medicului estetician, este extrem de îndurerată în aceste momente. Iată ce a povestit despre ultima întâlnire pe care a avut-o cu „chirurgul vedetelor”!

Bianca Drăgușanu este una dintre vedetele care apelează constant la serviciile medicilor esteticieni. Aceasta avea o relație extrem de bună cu Călin Doboș, cunoscut de publicul larg drept „chirurgul vedetelor”. La doar 48 de ani, doctorul s-a stins din viață într-un cumplit accident rutier. 

Acum, Bianca Drăgușanu a ținut să vorbească despre prietenia strânsă pe care a avut-o cu Călin Doboș, menționând care au fost ultimele cuvinte pe care chirurgul estetician le-a rostit de față cu diva:

”Sunt copleșită și îndurerată de vestea pe care am primit-o ieri. Prietenul meu drag și cel mai bun doctor, și mai amuzat, și mai inteligent, prietenul meu, Călin Doboș a avut un accident. Nu a supraviețuit și îmi aduceam aminte de ultimele cuvinte pe care mi le-a spus atunci când ne-am văzut. Datorită unei situații în care se afla, destul de delicate, i-am cerut un sfat și l-am întrebat cum e. Mi-a spus: ”Bianca, viața merge înainte!”, a spus Bianca Drăgușanu pe InstaStory. 

Mai mult decât atât, diva se află într-un moment de impas, fiind sfâșiată de durerea veștii primite. Bianca Drăgușanu îl considera pe Călin Doboș parte din familie:

”Era un om extraordinar de pozitiv și cred că o să țin mereu cont de sfatul lui. Viața merge înainte, trebuie să iubim viața, trebuie să ne bucurăm de fiecare clipă, trebuie să fim recunoscători și ... cuvintele sunt de prisos pentru că este un sentiment pe care nu am cuvinte să îl descriu... pierderea cuiva drag care a însemnat atât de mult pentru mine nu poate fi descrisă în cuvinte. Te voi iubi mereu, să te odihnești în pace și viața merge înainte, nu te voi uita niciodată.”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Sursă foto: Bianca Drăgușanu/Instagram

VEZI ȘI VIDEO: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!