Ce mari au crescut băieții lui Russell Crowe! Charles și Tennyson trăiesc cu mama lor în Australia

Ce mari au crescut băieții lui Russell Crowe! Charles și Tennyson trăiesc cu mama lor în Australia
Russell Crowe și Danielle Spencer. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 18 Mai 2021
Data actualizare: 18 Mai 2021
Băieții lui Russell Crowe au crescut departe de tatăl lor și sunt gata să ia viața pe cont propriu. Charles și Tennyson trăiesc cu mama lor în Australia și recent s-au afișat pe rețelele sociale împreună cu ea.

Russell Crowe (57 de ani) și-a văzut, de la distanță, băieții crescând, dar se consolează cu gândul că nu putea face mai mult după divorțul de soția sa. Danielle Spencer (52 de ani) i-a avut mai tot timpul lângă ea pe Charles (17 ani) și Tennyson (14 ani), în timp ce actorul din Gladiatorul îi vede ocazional.

Deși părinții au decis să-și crească copiii împreună, cei doi băieți au ales să petreacă mai mult timp cu mama lor. Danielle Spencer i-a prezentat lumii într-o postare pe Instagram, de Ziua Mamei.

Aici le spuneam băieților să zâmbească – apoi n-am mai zâmbit eu. Asta e. Am avut o minunantă zi a mamei. Sper că toate mamele de aici au fost răsfățate azi”, a scris actrița australiană pe rețeaua socială.

Russell Crowe și Danielle Spencer au finalizat în 2018 divorțul depus în 2012 și, în tot acest timp, actorul a avut acces limitat la copiii lui. Ruptura dintre el și fiii săi a devenit evidentă în momentul izbucnirii pandemiei de Covid-19. 

Actorul le-a propus copiilor să vină să locuiască cu el, în timpul carantinei, la reședința sa izolată din New South Wales. Băieții l-au refuzat, alegând să rămână cu mama lor la Sydney. Motivul este ridicol. 

Când i-am întrebat pe băieți, mi-au spus că vor alege Uber Eats în locul grijii mele paterne. Nu prea am fost impresionat de asta”, a declarat actorul, conform 7news.com.

Divorțat și fără copii acasă, Russell Crowe are azi o iubită de 30 de ani, cu care petrece tot timpul liber pe care-l are. Vezi AICI cine e partenera actorului!

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies