INTERVIU Andreea Esca:  ”Mama este persoana care m-a influențat cel mai mult în viață”

INTERVIU Andreea Esca: Mama este persoana care m-a influențat cel mai mult în viață
Citeste mai mult despre: Andreea Esca, Alexia, mama ei,
Autor: Dana Popa
Data publicarii: 13 Martie 2019
Data actualizare: 13 Martie 2019
În luna dedicată femeilor, Andreea Esca ne-a vorbit despre unele dintre cele mai importante persoane din viața ei, mama și fiica, dar și despre cum se întreține atunci când vine vorba de frumusețe sau despre planurile de Paște.   

Andreea, în această lună dedicată femeii, ce mesaj îi transmiți mamei tale? 

Mama mea știe, dar pot să îi mai spun și acum că este cel mai important om din viața mea! Și nu e o vorbă, așa,  spusă aiurea, ci e adevărat că ea este persoana care m-a influențat cel mai mult în viață, m-a susținut cel mai mult și care a avut grijă de mine într-un fel în care le-aș dori tuturor copiilor să aibă grijă mamele lor de ei! 

 Alexia mi-a spus că a moștenit zâmbetul tău! Tu ce ai moștenit de la mama ta? 

Nu știu, dar aș fi vrut să moștenesc de la Alexia ochii și de la mama - tot ochii! Alexia a moștenit ochii mamei mele, îi are verzi, foarte frumoși! De la mama cred că am moștenit veselia. Și mama și bunica mea sunt două persoane…(bunica, mă rog, era, mama este o persoană extrem de veselă) și oricât de greu ar fi fost și orice lucru rău s-ar fi întâmplat, găseau ceva amuzant în situația respectivă. Și îmi pare foarte bine că am moștenit acest lucru pentru că te ajută în orice situație. 


Citește și: Andreea Esca avea același zâmbet ca acum. Cum arăta prezentatoarea Știrilor PRO TV când era mică

 O susții pe Alexia în businessul ei de beauty? 

O susțin pe Alexia în orice își dorește să facă, pentru că eu susțin pe oricine atunci când își dorește să facă ceva! Nu îmi plac oamenii care nu își doresc nimic și care stau așa și așteaptă ca cineva să facă ceva pentru ei, dar pe aceia care își doresc orice, indiferent de cât de nebunesc ar fi un vis, cred că trebuie să îi susținem.  

 Ea își dorește să facă o carieră în modă, design? 

 Ea nu cred că are nici cea mai mică idee despre ce o să facă și nici eu nu am cea mai mică idee despre ce o să facă. Important este că în acest moment se află într-un loc care este conectat cu o lume întreagă și de acolo îți pot veni o mulțime de idei despre ceea ce îți dorești să faci. I-am zis și ei, de altfel, atunci când a plecat, că nu este foarte importantă facultatea pe care o faci ci faptul că vei intra în contact cu atât de mulți profesori buni, cu atât de mulți elevi talentați, atât de multe persoane diferite într-un loc ca Londra, încât, cu siguranță, dacă nu va fi acesta drumul tău, vei avea mai multe posibilități de unde să alegi care îți este drumul și să te descoperi.  Pentru că până la urmă, la vârsta ei nici noi nu știam ce vrem să facem. Mă rog, au existat mai multe excepții, dar majoritatea oamenilor cred că la vârsta asta nu știu exact ce își doresc. 

 Spune-mi, te rog, în materie de beauty, cum te întreții? La ce nu poți să renunți? 

 Am fost întotdeauna foarte riguroasă cu demachierea și, oricât aș fi de obosită, mă demachiez în fiecare seară și folosesc o cremă de hidratare. Am folosit o cremă de contur de ochi de la 20 de ani, când cineva mi-a spus că râd atât de mult încât cu siguranță o să fac riduri în jurul ochilor. Nu știu de ce, am ținut minte lucrul acesta și am folosit mereu o cremă de contur de ochi, nu îmi lipsește niciodată mascara, am ruj sau gloss de obicei. Nu am mari tabieturi!

Ai un program destul de încărcat, mai ai timp să te mai și relaxezi? 

 Probabil că aș avea timp dacă aș caută timpul acesta, dar  nu caut timp să mă relaxez pentru că mie îmi place foarte mult să fiu în priză. Mă plictisește relaxarea! 

 Știu că faci sport... 

 Da, fac sport, dar fac sport tot în priză, nu îl fac ca o metodă de relaxare. Pe vremuri, șeful meu îmi spunea tot timpul că statul obosește cel mai tare. Și eu chiar cred că statul obosește cel mai tare. 

 V-ați gândit deja la vacanța de Paște? 

 În vacanța de Paște nu ne-am hotărât exact ce facem. Cred că o să mergem undeva la țară, în Făgăraș, unde noi avem o casă. Am vorbit cu verii mei și cred că o să facem acolo. E frumos în Ardeal de Paști, vin băieții la udat. 
 

Vezi și: Andreea Esca, primăvara A List Magazine

  
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies