Ce nume original au ales Ed Sheeran și partenera lui pentru a doua fetiță?

Ce nume original au ales Ed Sheeran și partenera lui pentru a doua fetiță?
Citeste mai mult despre: Ed Sheeran, fetita, nume,
Data publicarii: 13 Iulie 2022
Data actualizare: 14 Iulie 2022
Starul pop și partenera sa au anunțat nașterea celei de-a doua fiice în luna mai a acestui an, după ce au ținut sub secret sarcina.

 


 
Potrivit dailrecord.co.uk, cei doi au numit-o pe fetiță Jupiter Seaborn Sheeran. Potrivit The Sun, numele a fost ales datorită semnificației speciale pe care îl are pentru părinți. O sursă a declarat pentru The Sun: „Ed și Cherry au iubit numele atât pentru ​​ceea ce reprezintă, cât și pentru unicitatea lui. Toată lumea crede că Jupiter e perfect pentru micuță.”.
 
Cuplul a anunțat sosirea celui de-al doilea copil după ce părinții au ținut ascunsă sarcina lui Cherry. Cântărețul a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie cu o pereche de șosete albe minuscule pe o pătură tricotată maro. Alături de poză, a scris: „Vreau să vă anunțam că am avut o altă fetiță frumoasă. Suntem amândoi atât de îndrăgostiți de ea și suntem nerăbdători să fim o familie de 4 x”.Ed, care se află în prezent într-un turneu mondial, și soția Cherry sunt, de asemenea, părinții fiicei Lyra Antarctica.

VIDEO- Secretul nespus a lui Johnny Depp:


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies