Ce părere are Cătălin Botezatu despre Dana Budeanu: „E altceva”

Ce părere are Cătălin Botezatu despre Dana Budeanu: E altceva
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 04 Iulie 2022
Data actualizare: 04 Iulie 2022
Cătălin Botezatu și-a exprimat părerea sinceră despre Dana Budeanu. Iată declarațiile făcute de celebrul designer de modă!

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți designeri de modă din România. Acesta are un talent incredibil în ceea ce privește industria modei și a reușit să câștige simpatia colegilor de breaslă. Este adevărat, creatorul de modă întotdeauna și-a ales cu grijă cuvintele spuse la adresa altor vedete de la noi din țară, dar mereu a fost sincer și autentic. 

În urmă cu câteva luni, el a fost invitat la podcastul „Acasă la Măruță”, acolo unde a discuția a deviat spre părerea designerului despre colegii de breaslă. Mai exact, Cătălin Măruță l-a întrebat direct pe Botezatu ce părere are despre Dana Budeanu. Criticul de modă, după plecarea de la ProTV, și-a expus opiniile pe YouTube, unde a creat o adevărată comunitate. 

Despre videoclipurile criticului de modă, Cătălin Botezatu a spus: „Mă uit singur și râd ca prostul”.

În ceea ce o privește pe Dana Budeanu ca persoană, Cătălin Botezatu a recunoscut că este o femeie asumată și inteligentă. Ba mai mult, el și-a arătat respectul pe care i-l poartă fostei vedete ProTV.

„Dana e altceva, e categoria grea. E o femeie adevărată, asumată, deșteaptă, cu vorbele la ea tot timpul. Tot respectul. Chiar dacă uneori deranjează, nu-i pasă', a spus el pentru sursa menționată.

Sursă foto: Dana Budeanu/Instagram, Cătălin Botezatu/Facebook
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies