Ce probleme are Andra pe rețelele de socializare: „Mare atenție! Le-am raportat și la poliție”

Ce probleme are Andra pe rețelele de socializare: Mare atenție! Le-am raportat și la poliție
Citeste mai mult despre: Andra, Facebook, politie, retele de socializare,
Data publicarii: 20 Ianuarie 2022
Data actualizare: 20 Ianuarie 2022
Artista a decis să ceară ajutorul autorităților după ce pe rețeaua de socializare au apărut postări care nu îi aparțineau. 

Conturile foloseau numele artistei și distribuiau postări cu diverse concursuri în urma cărora fanii puteau câștiga premii în bani.

„Voi acorda un premiu surpriză în bani de 5.000 de euro pentru primele 700 de persoane care pot ghici corect cifrele din imagine. Vă doresc succes și azi', menționează un anunț făcut pe un cont fals al cântăreței.

Andra a văzut la scurt timp postarea și nu a ezitat să le scrie fanilor.

„Sunt pagini false. Le-am raportat și la poliție, și la Facebook. Singurele noastre conturi sunt cele cu bifă. Așa că mare atenție', a spus ea.

„În ultima perioadă au apărut o mulțime de concursuri false în numele meu. Echipa mea le raportează la facebook, însă durează câteva zile până ele vor fi șterse. Aceste posturi între timp fac și strâng foarte multe sharuri și like-uri ceea ce nu e ok. Vă dau un exemplu: pagina Andra Offical, care are peste 60 000 de sharuri. Nu-mi vine să cred așa ceva!"

Citește și: Andra, secvențe amuzante de la preselecțiile Românii au talent! Noul sezon începe în 4 februarie

"Am mai văzut și alte postări care au depășit și 100 de mii de sharuri. Nu-mi vine să cred, totuși! Înregistrez acest mesaj pentru a vă atenționa că aceste concursuri nu sunt făcute de mine! Sunt oameni care profită de mine și de voi, în același timp, ca să crească anumite pagini sau ca să vândă, nu știu care e scopul, însă își bat joc de voi și de noi.

Toate concursurile făcute de mine sunt făcute pe pagina mea oficială cu bifă albastră, care reprezintă că e deținută de mine”, a anunțat alarmată Andra.

Foto: Andra Music/Facebook

Vezi și:
Andra, Lora, Rimes și Smiley, superstiții pentru noul an
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!