Ce publică pe rețelele de socializare Nicoleta Luciu după ce s-a scris că îl dă în judecată pe Nuțu Cămătaru?

Ce publică pe rețelele de socializare Nicoleta Luciu după ce s-a scris că îl dă în judecată pe Nuțu Cămătaru?
Citeste mai mult despre: Nicoleta Luciu, carte, nutu camataru,
Data publicarii: 22 Decembrie 2021
Data actualizare: 09 Februarie 2022
După ce Nuțu Cămătaru a povestit despre ea în cartea lui Codin Maticiuc, presa a anunțat că Nicoleta Luciu ar fi foc și pară. 

Acum se pare că vedeta a decis să-l cheme în instanță pe Nuțu. Cu toate acestea, pe contul ei de Instagram e liniște și pace. Pe profil e postată o urare de "La mulți ani" pentru sora ei, iar la Instastory e un filmuleț vesel cu un copil. 

În cartea scrisă de Codin Maticiuc, Nuțu Cămătaru a divulgat că ar fi avut o idilă cu Nicoleta Luciu în timp ce aceasta se afla într-o relație serioasă cu Dinu Maxer. Mai mult, a dat de înțeles că acesta că NIcoleta Luciu a fost și cu Sile, fratele lui Nuțu Cămătaru.

Culmea, cel care a reacționat deocamdată public este Dinu Maxer, pentru playtech.ro:

"Eu nu știu nimic despre acest episod, n-am nimic de spus. Sunt curios însă și mă întreb de ce Nicoleta nu apare să declare ceva? De ce tace? Noi am avut o relație frumoasă, de opt ani, până în 2005. Când ne-am cunoscut era domnișoară. Ne-am despărțit cu o săptămână înainte de Paște, a fost o despărțire liniștită, apoi n-am mai avut despre ce să vorbim, Nicoleta a avut familia ei, eu, pe a mea. Nu mai vorbim de mulți ani.”

FOTO: NICOLETA LUCIU INSTAGRAM

Vezi și: 

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!