Ce semnificație are numele ales de Vlăduța Lupău pentru fiul ei, Iair

Ce semnificație are numele ales de Vlăduța Lupău pentru fiul ei, Iair
Citeste mai mult despre: Vladuta Lupau, Iair, Vladuta Lupau fiu,
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 10 August 2022
Data actualizare: 10 August 2022
Vlăduța Lupău a devenit mamă pe data de 6 august, iar de atunci este în culmea fericirii! Aceasta a ales pentru fiul său numele Iair, care are o semnificație extrem de profundă!

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară din România. Aceasta a reușit să cucerească publicul atât datorită personalității sale, cât și grație aspectului fizic de invidiat. Cântăreața nu doar că are o carieră impresionantă, ci și o viață privată extrem de frumoasă. Tânăra a devenit de curând mamă, iar de atunci are doar motive să zâmbească.

„Rus Iair, ești BINECUVANTAREA MEA! (…) A fost dragoste la prima vedere! Vlăduța Lupău, te iubim cel mai mult, mamă eroină', a scris, printre altele, Adi Rus în mediul online.

Artista a adus pe lume pe data de 6 august 2022 un băiețel perfect sănătos căruia i-a pus numele Iair. Semnificația din spatele prenumelui rar întâlnit este una extrem de profundă. „Iair” provine din Biblie și înseamnă strălucire și lumina lui Dumnezeu. 

De asemenea, în cărțile biblice, în Marcu 5:21-43; Luca 8:41-56; cf. Matei 9:18-26, Iair apare ca fiind conducătorul sinagogii a cărui fată a fost vindecată chiar de către Iisus Hristos.

VEZI ȘI: Cele mai tari idei de vacanță
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!