Ce tarif percepe Oana Lis pentru o ședință de consiliere psihologică?

Ce tarif percepe Oana Lis pentru o ședință de consiliere psihologică?
Citeste mai mult despre: Oana Lis, consiliere, psihologie,
Data publicarii: 25 August 2021
Data actualizare: 25 August 2021
La 42 de ani, Oana Lis spune că și-a găsit vocația.  Are acum diplomă ca psiholog și vrea să își construiască o carieră în domeniu.
La început, mai ales în perioada de izolare, Oana a oferit consiliere gratuită, dar acum se pare că a decis un preț: o ședință de dezvoltare personală e, momentan, potrivit Click, achiziționată contra sumei de 97 de ron. În plus, cei doritori, se pot abona la mesaje din partea Oanei, dacă își lasă adresa de mail pe site-ul acesteia.  
Potrivit Click, în prezentarea on-line pe care o face pentru cei doritori pe site, Oana scrie:
 
„Pandemia mea personală fusese deja în 2014, atunci am simțit că am căzut psihic și fizic. În acel moment, eu m-am decis că pot fi mult mai mult decât ceea ce eram și că nu mai vreau să fiu percepută doar ca nevasta cuiva… ci că vreau eu să devin cineva! Și de atunci mă ocup de dezvoltarea mea personală, de evoluția mea și am ajuns acum să pot să ajut și pe alții să meargă pe acest drum. Pentru mine nu a fost ușor, dar nu a fost nici cel mai greu lucru de pe Pământ… Consider că cel mai greu pas în orice este Primul pas!… E acel moment de «Aha» personal, de «Nu mai pot așa!»… de «Vreau altceva!»… «Vreau o schimbare!»… «Vreau să duc o viață mai bună!» Căci, așa cum ne spune fizica quantică, orice schimbare câtuși de mică pe care o facem… schimbă implicit și mediul nostru înconjurător!"

Vezi pe Pro Tv Plus - Wine Trips Romania – Ep.6 Povestea Cramei Oprișor

FOTO: Oana Lis FacebookVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!