Ce urare i-a făcut Cătălin Măruță Andrei de ziua ei? Mii de oameni au fost impresionați, prin cuvinte simple

Ce urare i-a făcut Cătălin Măruță Andrei de ziua ei? Mii de oameni au fost impresionați, prin cuvinte simple
Citeste mai mult despre: Andra Maruta, Catalin Maruta, urare,
Data publicarii: 23 August 2021
Data actualizare: 23 August 2021
Andra a împlinit pe 23 august 35 de ani, vârstă la care declară că are tot ce își dorește: e o soție fericită, o mamă mândră de copiii ei și o artistă desăvârșită.  
Cea mai frumoasă urare de ziua ei vine de la Cătălin Măruță. În puține cuvinte, acesta și-a exprimat toată dragostea pentru cea care îi e soție de atâta timp:

"Sărbătoresc în fiecare zi faptul că am cunoscut-o, dar azi cu atât mai mult! E ziua ei și nu am cuvinte să spun ce simt pentru ea. La mulți ani, iubita mea!" 
 

Mai mult, într-un comentariu la aceeași postare, Măruță a mai scris câteva cuvinte, cu referire chiar la piesa pe care artista o lansează de ziua ei:
 
"Eu pun pe repeat noua ei piesă “Timpul” pentru ca vocea ei să îmi umple sufletul. La 17.00 se lanseaza oficial pe canalul de youtube Andra!"
 
La rândul ei, Andra și-a emoționat fanii cu un mesaj pe rețelele de socializare:

"De ziua mea, v-aș face eu un cadou vouă. V-aș dărui cât mai multe clipe fericite, pentru că timpul e cea mai prețioasă resursă a noastră. Astazi este o zi specială pentru mine și cu ocazia asta vă fac o surpriză: un nou videoclip și o piesă care îmi bucură sufletul." 

Vezi pe Pro Tv Plus - Wine Trips Romania – Ep.6 Povestea Cramei Oprișor
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies