Cele mai tari momente din culise, cu Pavel Bartoș și Smiley, din sezonul 11 al show-ului Românii au talent 

Cele mai tari momente din culise, cu Pavel Bartoș și Smiley, din sezonul 11 al show-ului Românii au talent
Autor: Diana Oprea
Data: 15 Octombrie 2020
10 sezoane au fost în spatele concurenților, i-au încurajat și le-au dat încredere înainte de a urca pe scenă și i-au motivat sau felicitat când au terminat prestațiile: sunt ei, Pavel Bartoș și Smiley, cei doi prezentatori Românii au talent. Acum, ne prezintă primele imagini de la filmările de după pandemie, într-un vlog amuzant.  

În acest an, unul atipic, în care din cauza pandemiei, fiecare etapă de preselecții a adus condiții speciale în locații, atât pentru echipă, cât și pentru concurenți, cei doi simpatici au pornit prin țară pentru a pregăti primele filmări ale noului sezon! 

Citește și

”Anu acesta batem țara-n lung și lat ca să vă arătăm un talent unicat...sau de invidiat”

Pare un motto perfect pentru căutările din sezonul 11! Și pentru că suntem siguri că erați curioși cum se desfășoară primele filmări, Pavel Bartoș ne aduce o surpriză: Românii au talent la bâlbe, episodul 1 din Iași.

Pe canalul de YouTube al lui Pavel putem vedea câte duble au fost necesare pentru a ajunge la forma perfectă, cum s-au distrat cei doi în curtea lui Ion Creangă, dar și ce se mănâncă în pauzele de filmare.

Vezi și: Miliția Modei by Costi Diță - Renee Zellweger: ”Șapca asta de Celentano la fix îmi vine”

FULLSCREEN
Pavel Bartoș ne aduce un vlog #unusiunu: Primele filmări pentru sezonul 11, la Iași!
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies