Celia, despre experiența Covid-19: “A fost un coșmar pentru mine.”

Celia, despre experiența Covid-19:  A fost un coșmar pentru mine.
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 05 Aprilie 2021
Data actualizare: 05 Aprilie 2021
Celia a trecut prin clipe cumplite după ce a fost confirmată cu Covid-19. Artista a stat internată mai bine de două săptămâni într-un spital din Deva. Ea a postat un mesaj emoționant pe pagina de Facebook, în care le-a mulțumit celor care au avut grjă de ea. 

Celia este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România. În ultimii ani, artista a pus cariera pe locul doi și s-a dedicat în totalitate vieții de familie. Celia este căsătorită cu un australian, iar cei doi au împreună un băiețel. 

Cântăreața a postat recent pe Facebook o fotografie, în care apare pe un pat de spital, însoțită și de un mesaj emoționant. Celia a povestit momentele cumplite prin care a trecut după ce a fost diagnosticată cu Covid-19. Artista a mărturisit că nu doar ea s-a luptat cu temutul virus, ci și mama ei. 
 

Experiența “COVID-19 “ a fost un cosmar pentru mine/noi. Totusi n-am cuvinte sa multumesc Lui Dumnezeu ca a îngăduit ...

Publicată de Celia pe Duminică, 4 aprilie 2021

“Experiența “COVID-19 “ a fost un coșmar pentru mine/noi. Totuși n-am cuvinte să mulțumesc Lui Dumnezeu că a îngăduit să ne mai avem unii pe altii, să rămână și mama lângă noi. Dumnezeu a lucrat prin oamenii care ne-au îngrijit, cărora nu știu cum le voi putea mulțumi, însă îi voi purta în rugăciuni. 

Am fost internați mai bine de 2 săptămâni în Spitalul din Deva, secția Infecțioase și știu că nimic nu a fost întâmplător. Oamenii de acolo pur și simplu ne-au dat putere și ne-au șters lacrimile.... de la infirmiere, asistente până la minunata Doamna dr. Oniciuc Antonela, cea care ține închegată această echipă minunată, secția infecțioase fiind condusă cu mult profesionalism de către dânsa. 

În momentele de disperare în care simți că pierzi pe cei dragi, e atât de important să fii pe mâini bune. La noi a fost o întâmplare că am ajuns la Deva, însă pot spune ca sigur nimic nu a fost întâmplator. Mulțumiri enorme promtitudinii Dr cardiologi de gardă prin care Dumnezeu face minuni. Dr. Blaj Patricia. De asemenea, enorme multumiri Dr. Săceanu Oana Maria și asistentei angelice care mi-a devenit bună prietena Garofita Vizitiu și întregii echipe, regret că n-am reușit să vă rețin tuturor numele, nici măcar fețele, vă vedeam doar ochii blânzi și plini de compasiune. Vă mulțumim din inimă tuturor pentru rugăciuni! Multe ar mai fi de spus și când voi mai prinde puțină putere am să o fac poate într-un interviu! Dumnezeu să vă protejeze pe toți!”, este mesajul postat de artistă pe pagina de Facebook. 

Fotografii: Facebook Celia

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

Vezi și VIDEO: Olimpiada mămicilor: Cum arată rezerva pentru viitoarele mămici


 

 

 

 

 

 

FULLSCREEN
Celia, despre experiența Covid-19: “A fost un coșmar pentru mine”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies