Céline Dion și-a cumpărat un avion privat. Cum arată aeronava pentru care a plătit 42 de milioane de dolari

Céline Dion și-a cumpărat un avion privat. Cum arată aeronava pentru care a plătit 42 de milioane de dolari
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 22 Septembrie 2021
Data actualizare: 22 Septembrie 2021
Celine Dion are o carieră impresionantă, iar succesul de care se bucură albumele sale se reflectă și în suma fabuloasă pe care artista o deține în conturile bancare. Cu o avere de peste 800 de milioane de dolari, Celine Dion își permită să transforme orice vis în realitate. Recent, solista a făcut o achiziție spectaculoasă de care este foarte mândră. 

Celine Dion a avut de suferit în urma pandemiei, precum toți artiștii din breaslă a căror concerte și turnee au fost reprogramate sau anulate.

Pentru a-și dărui un moment de fericire în momentele complicate, Celine a făcut o achiziție pe cât de scumpă pe atât de utilă ei și familiei sale. Este vorba despre un avion privat care impresionează nu doar prin aspect, ci și prin specificațiile tehnice deosebite. 

Pentru aeronava de lux, Celine a cheltuit nu mai puțin de 42 de milioane de dolari, însă avionul pare să merite orice bănuț: are 15 metri lungime, poate transporta până la 14 persoane. Mai mult decât atât, posedă o sală de cinema dotată integral și o bucătărie. Celine are propriul birou la bordul avionului, iar confortul de acasă nu îi va lipisi, căci aici se găsesc până și paturi supradimensionate! 

Sursă foto: Gettyimages

Vezi și: Outfitul perfect la Untold!

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!