“Cesar Millan: Om Bun, Câine Bun” este seria perfectă pentru proprietarii de animale de companie din întreaga lume!

Cesar Millan: Om Bun, Câine Bun este seria perfectă pentru proprietarii de animale de companie din întreaga lume!
Citeste mai mult despre: Cesar Milan, documentar, National Geographic,
Data publicarii: 06 August 2021
Data actualizare: 06 August 2021
În timp ce lumea din jurul nostru s-a schimbat semnificativ în ultimul an, multe persoane au apelat la animale de companie pentru a se consola, pentru mai multă armonie și pace în casele lor.  

Astfel, adopțiile de câini au înregistrat cifre record în ultimul an, unele orașe raportând o creștere de 90% a ratelor de adopție. Dar uneori, acești noi prieteni pot crea multe probleme. Unii câini adoptați au un trecut dificil și le este greu să mai aibă încredere în oameni.

În seria “Cesar Millan: Om Bun, Câine Bun”, difuzată pe National Geographic Wild, pe 6 august la ora 19:00, celebrul expert în comportamentul câinilor, Cesar Millan, oferă lecții valoroase celor care au nevoie de sprijin pentru a coabita fericiți alături de prietenii lor blănoși. 

Episoadele sunt difuzate în fiecare vineri, la ora 19:00, și îl prezintă pe Cesar Millan abordând cele mai dificile cazuri de până acum și tratând o serie de noi probleme comportamentale în rândul câinilor, multe cauzate de stăpâni bine intenționați, dar impulsivi.

 
În noua serie, Cesar deschide porțile faimoasei sale ferme pentru câini, Dog Psychology Center, din California. Aici el lucrează la transformarea câinilor și a familiilor acestora, pentru a face lumea un loc mai bun. Cu noi abordări, tehnici și sprijin familial, Cesar abordează unele dintre cele mai complicate cazuri din cariera sa.
 
Lista de transformări include cazuri precum cel al lui Goliat, un câine care a fost neașteptat de agresiv atunci când a blocat accesul paramedicilor în casa unde familia sa avea o urgență medicală. Acum este un animal – companion medical, capabil să solicite asistență atunci când proprietarul său are o criză. De asemenea, îl vom putea urmări pe Ducky the Yorkie, un câine faimos pe Instagram, în perioada de acomodare la noii săi proprietari, o familie proaspăt întemeiată care își dorește copii. Un rottweiler pe nume Kuma este, de asemenea, transformat dintr-un câine instabil într-un membru calm și încrezător al unei familii cu cinci copii mici. La eforturile lui Cesar participă și asistentii săi, o serie de animale exotice – lame, un papagal și un cal în miniatură - rezidente la Dog Psychology Center.
 
“Cesar Millan: Om Bun, Câine Bun” este seria perfectă pentru proprietarii de animale de companie din întreaga lume! Chiar și prin vremuri tulburi, Cesar depășește constant obstacole, insuflând credință proprietarilor nemulțumiți de animalele lor de companie. În mod clar, oamenii nu sunt singurii care se simt neliniștiți în perioada verii. Câinii au și ei nevoie de ajutor pentru a se adapta la lumea dinamică în care trăim!
 

FOTO: NATIONAL GEOGRAPHIC

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!