Charlize Theron este singură de mulți ani pentru că are standarde foarte înalte. Cum trebuie să fie bărbatul visurilor ei

Charlize Theron este singură de mulți ani pentru că are standarde foarte înalte. Cum trebuie să fie bărbatul visurilor ei
Citeste mai mult despre: Charlize Theron, iubit,
Data publicarii: 22 Septembrie 2020
Data actualizare: 22 Septembrie 2020
Charlize Theron, în vârstă de 45 de ani, este singură de 5 ani, însă nu pare să depună mari eforturi pentru a avea o relație. Recent, actrița a dezvăluit cum ar trebui să fie bărbatul care vrea să o cucerească. 

"Am fost la câteva întâlniri, dar n-am mai ieșit cu bărbați de cinci ani. Sunt deschisă în schimb la sugestiile prietenilor mei de a ieși la întâlniri și a cunoaște tipi. Sunt mereu deschisă", a spus Theron, potrivit etonline.com.

Deși Theron nu se rușinează de ideea de întâlniri, are standarde foarte înalte pentru pețitorii ei. "Simt că am ajuns într-un moment din viața mea în care trebuie să vii la mine cu foarte multe îmbunătățiri. Nu genul de îmbunătățiri la care se gândesc mulți, ci mai mult ceva de genul, viața mea este foarte bună așa cum este, așa că trebuie să poți să-mi aduci un astfel de nivel de fericire sau chiar mai bine de atât. Nu m-aș putea mulțumi cu mai puțin. "

Theron spune că standardele ei sunt așa de mari datorită frumuseții vieții ei alături de cei doi copii ai săi, Jackson în vârstă de 8 ani și August în vârstă de 5 ani. 

"Viața mea alături de copii mei și familia mea adoptată pe care o am în jurul meu mă fac să nu-mi doresc altceva. Pot spune cu sinceritate că nu mă simt singură. Odată ce am devenit mamă, nu e ca și cum asta a înlocuit ceva sau l-a făcut mai puțin interesant. Chiar acum câteva clipe vorbeam despre un tip care arată super bine. Încă flirtez din greu."

"Consider doar că prioritățile mele implică multe standarde de îndeplinit, pentru că este muncă grea să fii părinte. O parte din asta este faptul că la sfârșitul zilei când mă duc la culcare, mă gândesc că nu mi-aș fi putut dori ca ziua mea să fie altfel. "

Ultima relație longevivă a actriței  a fost cu Stuart Townsend, pe care l-a întâlnit în 2002 la filmările pentru pelicula Trapped, de care apoi s-a despărțit în 2010. Apoi aceasta a început să iasă cu Sean Penn în decembrie 2013, dar apoi s-a despărțit de acesta în 2015.

Anul trecut Theon și-a declarat statutul de femeie singură spunând că este  "șocant de disponibilă."

"Am fost singură în ultimii ani, ceea ce n-a fost dificil deloc. Cineva trebuie doar să se îmbărbăteze și să pună piciorul în prag."

În loc să caute dragoste, Theron și-a petrecut timpul în carantină alături de copii ei, fiind impresionată de cât de bine s-au descurcat cei mici.

Sursă foto: 

Vezi și: Ministerul Educației Naționale are cont de TikTok!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies