Cher, criticată intens pentru o postare nepotrivită despre moartea lui George Floyd

Cher, criticată intens pentru o postare nepotrivită despre moartea lui George Floyd
Cher, nevoită să-și ceară scuze pe Twitter. FOTO: Getty Images.ro
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 05 Aprilie 2021
Data actualizare: 05 Aprilie 2021
Cher a înțeles târziu semnificația expresiei „dacă tăceai, filosof rămâneai”, dar a încercat să reducă impactul vorbelor sale cerându-și scuze. Artista de 74 de ani a fost pusă la zid pentru o postare legată de moartea lui George Floyd.

Și starurile greșesc uneori, iar Cher și-a dat seama de asta abia după ce a fost criticată de fanii ei din mediul online. Artista a fost nevoită să-și ceară scuze după o remarcă nepotrivită legată de moartea americanului de culoare George Floyd. 

Cher a scris pe Twitter că mama ei a urmărit la televizor procesul polițistului Derek Chauvin, acuzat de uciderea lui George Floyd, și a fost impresionată până la lacrimi de tragedie. Apoi, artista a dezvăluit ce i-a spus mamei sale.

Am spus, mamă, știu că va suna nebunesc, dar m-am tot gândit... poate, dacă aș fi fost acolo... aș fi putut ajuta”, a mărturisit Cher.

Vedeta a fost repede luată în colimator de fanii ei de pe rețeaua socială. Aceștia au acuzat-o că pozează în „albul salvator” și că încearcă să facă din moartea lui George Floyd un eveniment din care ea să capete atenție.

Cher, cred că ești grozavă, dar asta nu e așa. Uciderea lui George Floyd nu este despre tine. Nu o face despre tine! Și nu-i insulta, involuntar, pe martorii traumatizați care au fost acolo și au făcut tot ce au putut pentru a-i salva viața”, a scris un admirator pe Twitter.

Vezi AICI cum au încercat trecătorii să-l convingă pe polițistul acuzat de omor să elibereze pe George Floyd!

Dacă nici paramedicii de urgență care au încercat să intervină nu au avut succes, tu sigur nu aveai nicio șansă. Ce postare! Mentalitate. Crezi că ai un soi de putere magică? Poliția nu a lăsat pe nimeni să se amestece în treaba ei”, a scris alt internaut.

Cher a revenit pe Twitter și și-a cerut scuze, mărturisind că și-a dat seama abia mai târziu că afirmația ei i-a mâhnit pe mulți.

Tocmai am vorbit la telefon cu prietena mea, Karen. I-am spus ce s-a întâmplat și mi-am dat seama că poți supăra oamenii și îi poți răni prin faptul că nu știi tot ce este inadecvat să spui. Știu că oamenii își cer scuze când sunt într-un necaz, dar, mulțumesc lui Dumnezeu, îmi pare sincer rău dacă am supărat pe cineva din comunitatea de culoare. Îmi cunosc inima”, a scris Cher pe Twitter.

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua oferta de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Olimpiada mămicilor: Cum arată rezerva pentru viitoarele mămici

FULLSCREEN
Cher, criticată intens pentru o postare nepotrivită despre moartea lui George Floyd
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies