Chiara Ferragni dansează pe muzica Fly Project! Cum a fost filmată celebra influenceriță din Italia

Chiara Ferragni dansează pe muzica Fly Project! Cum a fost filmată celebra influenceriță din Italia
Citeste mai mult despre: Fly Project, Chiara Ferragni, Italia,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 06 Aprilie 2022
Data actualizare: 06 Aprilie 2022
Chiara Ferragni și soțul său, Fedez, cuplu celebru în toată lumea, au petrecut aseară, la cină, pe muzica Fly Project, cunoscută ca fiind preferată la cele mai exclusiviste party-uri din lume. 

Piesa ascultată de cei doi este „Toca Toca”, o piesa care a strâns sute de milioane de vizualizări în toată lumea, a fost pe primele locuri în foarte multe țări și a făcut ocolul globului de la cele mai tari cluburi și petreceri, a fost prezentă de la emisiuni din America și Canada, programe sportive de dans și patinaj, până la celebrul dans al lui Cristiano Ronaldo în autocarul lui Real Madrid.

„Am primit video de la sute de fani pe Instagram, români sau italieni. Nu poate decât să mă bucure că muzica Fly Project ajunge la toţi oamenii, indiferent unde sunt sau cine sunt, și mă onorează de fiecare dată când văd că oamenii se bucură sau petrec pe muzica mea”, a spus Tudor Ionescu de la Fly Project. 

Chiara Ferragni este un fashion influencer internațional, antreprenor, creator al unui brand global de lux și milioanară, atât în euro cât și in conturile sale de social media, având comunități uriașe în mediul online. Chiara este, de asemenea, primul blogger care a apărut pe coperta ediției spaniole a Vogue, în 2015, și prima vedetă internațională care a strâns 3 milioane de euro în mai puțin de 24 de ore, în pandemie.

Fly Project are deja două discuri de aur şi unul de platină, obţinute pentru vânzări în Italia, şi toate piesele au devenit hituri în topurile şi cluburile italiene.

Vezi și: Adevărul despre palma lui Will Smith!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!