• PRO TV
  • Chris Brown, acuzat de drogarea și violarea unei femei în decembrie 2020

Chris Brown, acuzat de drogarea și violarea unei femei în decembrie 2020

Chris Brown, acuzat de drogarea și violarea unei femei în decembrie 2020

Chris Brown are noi probleme cu legea. O femeie, a cărei identitate nu a fost făcută publică, l-a acuzat de viol și a depus plângere împotriva lui. Rapperul a fost chemat la tribunal.

Fostul iubit al Rihannei trebuie să dea explicații în instanță pentru noi acuzații de viol, formulate de o femeie care a petrecut cu el pe un iaht.

Conform dosarului înaintat unui tribunal de peste Ocean, cântărețul a abordat o tânără la o petrecere găzduită la reședința lui Diddy de pe Insula Star din Miami.

Femeia spune că rapperul i-a întins o cană de culoare roșie, în care acesta pusese un amestec de băuturi. Ea l-a băut și a început să se simtă „dezorientată și instabilă din punct de vedere fizic”, iar curând a căpătat o stare de somnolență, scrie TMZ.

Conform sursei citate, Chris Brown a mers și mai departe și a dezbrăcat-o de haine, apoi a violat-o. A doua zi, artistul ar fi sunat-o și i-ar fi cerut să meargă la farmacie și să ia o „pastilă de a doua zi”, ceea ce ea a făcut întocmai.

Deși faptele reclamate s-ar fi petrecut la 30 decembrie 2020, tânăra a intentat proces abia acum. Ea îi cere rapperului daune de 20 de milioane de dolari pentru disconfortul creat. Avocații fetei au explicat că ea nu a raportat violul pentru că, la vremea respectivă, era studentă și s-a simțit jenată.

Artistul nu a comentat până acum acuzațiile care i se aduc.

Chris Brown nu e la primul scandal de acest gen

În ianuarie 2019, Chris Brown a fost reținut la Paris sub acuzația de viol. O tânără de 24 de ani l-a reclamant la poliție, iar artistul a fost arestat. La scurt timp a fost eliberat fiindcă poliția a renunțat la caz, pe motiv că femeia nu a putut dovedi că a încercat să scape de presupusul viol.

În consecință, Brown a dat-o în judecată pe femeie pentru că ar fi vrut să-l pună într-o lumină proastă și să-l stoarcă de bani.

În 2018, o altă femeie l-a acuzat de viol, abuz care s-ar fi petrecut în casa lui din California, în februarie 2017. 

În 2009, Chris Brown a fost reținut și condamnat pentru violență domestică, după ce a bătut-o pe iubita sa de atunci, cântăreața Rihanna.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni