• PRO TV
  • Chris Rock a oferit prima reacție despre incidentul scandalos de la Oscar 2022

Chris Rock a oferit prima reacție despre incidentul scandalos de la Oscar 2022

Chris Rock a oferit prima reacție despre incidentul scandalos de la Oscar 2022

Chris Rock a avut prima reacție despre scandalul de la Oscar 2022, în timpul unui show de stand-up comedy care a avut loc la Boston. Comediantul a vorbit puțin despre palma primită de la Will Smith și, la un moment dat, a avut lacrimi în ochi.

Chris Rock și-a început turneul de stand-up comedy Ego Death la Boston, unde a urcat pe scenă în uralele susținătorilor săi. Comediantul nu a putut evita subiectul palmei primite de la Will Smith la Oscar 2022 și a oferit prima reacție după acest incident.

Cum a fost weekendul vostru?”, și-a început actorul spectacolul, vizibil afectat de efectele gestului șocant al lui Will Smith. „Dați-mi voie să fiu evaziv. Nu am prea multe de spus. așa că, dacă ați venit pentru asta... Încă procesez ce s-a întâmplat, iar la un moment dat voi vorbi despre rahatul ăla. Va fi serios, va fi amuzant, dar acum voi spune niște glume”, a spus comediantul cu urme de lacrimi în ochi, conform ziarului britanic Independent.


Chris Rock, înaintea show-ului său de la Boston. FOTO: Getty Images

Will Smith și-a cerut scuze public pentru gestul de la Oscar 2022, însă apropiații lui Chris Rock au dezvăluit că cei doi nu au vorbit deloc, față în față, după incident.

Cei mai mulți oameni din industria filmului au condamnat agresiunea lui Smith, însă au fost și voci care au catalogat gestul său unul „frumos” și nobil. Printre susținătorii săi se numără actrița de comedie Tiffany Haddish, care a catalogat gestului lui Will Smith ca fiind „cel mai frumos” din câte a văzut.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni