Chris Rock, mesaj clar pentru Will Smith, care l-a lovit în direct: Nu te iert, frate!

Chris Rock, mesaj clar pentru Will Smith, care l-a lovit în direct: Nu te iert, frate!
Will Smith și Chris Rock nu își mai vorbesc. FOTO: Getty Images
Citeste mai mult despre: Chris Rock, Oscar 2022, Will Smith,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 05 Septembrie 2022
Data actualizare: 05 Septembrie 2022
Scuzele nu sunt suficiente pentru Chris Rock, care a fost pălmuit de Will Smith în direct, în seara de gală a Premiilor Oscar 2022. Actorul de 57 de ani i-a transmis un mesaj clar celui care i-a fost prieten până în acea noapte ciudată de februarie.

Chris Rock nu uită și nu iartă ieșirea nervoasă a lui Will Smith de la Oscar 2022. Actorul de 57 de ani a reacționat virulent după ce Smith i-a cerut scuze, într-un clip postat pe YouTube, pentru că l-a pocnit în direct.

În timpul unui spectacol de stand-up comedy, Chris Rock i-a transmis direct că nu dă doi bani pe scuzele sale publice: „La naiba cu clipul tău chinuitor!”, a spus comediantul, în replică la mesajul lui Smith, conform Deadline.

Anterior, Chris Rock dezvăluia că va vorbi despre incidentul de la Oscar 2022 în momentul în care va fi pregătit, însă aștepta să fie plătit pentru a comenta scandalul iscat de colegul de breaslă.

Surse din anturajul comediantului dezvăluiau în urmă cu câteva luni, că Rock are nevoie de mult timp pentru a procesa cele întâmplate.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies