Chuck Norris, la un centru de tratament din Austria. Cum arată actorul la 82 de ani

Chuck Norris, la un centru de tratament din Austria. Cum arată actorul la 82 de ani
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 07 Noiembrie 2022
Data actualizare: 07 Noiembrie 2022
Îndrăgitul actor din filmele de acțiune, Chuck Norris, încearcă să se mențină într-o formă fizică bună. La 82 de ani, protagonistul din ”Walker, Texas Ranger”, are mare grijă de sănătatea sa. Recent, el s-a aflat la unul dintre cele mai renumite centre de tratament din Austria. 

Chuck Norris și soția lui s-au relaxat într-un cadru natural de vis, în Austria, timp de o săptămână. Actorul a rămas impresionat de serviciile de care a beneficiat. 

„Gena și cu mine am avut minunata plăcere de a ne caza la ...din Austria. Este un centru medical și de relaxare, cu unele dintre cele mai moderne tratamente pe care le-am văzut în lume. Serviciile pe care ni le-au oferit au fost remarcabile.Dorim să mulțumim întregului personal, pentru că au fost atât de primitori, amabili și de ajutor. Cu siguranță vom reveni”, a scris actorul pe Instagram.

Chuck Norris este căsătorit, din 1998, cu modelul și actrița Gena O'Kelley (59 de ani). Ei au împreună un băiat și o fată, Danilee Kelly Norris și Dakota Alan Norris. 

La 82 de ani, Chuck Norris este adesea prezent în sala de sport „Intru în sală și fac ceea ce îmi place! Este important să nu uitați de hidratare”
, scrie el pe contul de socializare.

Starul de la Hollywood a jucat în „The Expandables 2” (2012), „The Cutter” (2005), „The President's Man” (2000) și alte filme îndrăgite de public.  

Sursă foto:Getty Images,  Instagram/ Chuck Norris

Vezi și: Secretul nespus a lui Johnny Depp!


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!