Cinci luni de la moartea cântăreței Anca Pop. Ce a găsit sora artistei la locul accidentului

Cinci luni de la moartea cântăreței Anca Pop. Ce a găsit sora artistei la locul accidentului
Autor: Dan Brumar
Data: 20 Mai 2019
Anca Pop (34 de ani) a pierit în decembrie 2018, după ce a plonjat cu mașina în Dunăre, în zona viaductului Șvinița din județul Mehedinți.

Artista a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea în drum spre casa părintească din Moldova Veche. Mai avea doar câțiva kilometri până acasă, însă drumul ei s-a oprit în Dunăre. Moartea cântăreței a fost anunțata de sora ei, Tina. La cinci luni de al acest tragic accident, Tina a mai făcut o descoperire.

Sora Ancăi Pop s-a dus din nou la locul accidentului, solicitată de Poliția din localitate. Oamenii legii au mai găsit câteva lucruri la locul morții artistei și au chemat-o să le revendice. Însă, la scurt timp, a găsit la rândul ei ceva ce nu se aștepta.

„Pe 16 mai, la fix 5 luni de la accidentul Ancăi, am fost contactată de poliția din Șvinița. A scăzut nivelul Dunării și i-au zărit în apă portofelul și laptopul. Am fost să le recuperez, după care am mers la Dunăre să mai caut. Văzusem la știri un geamantan mov, luat de apă, pe care eu nu îl aveam. Am găsit faimosul geamantan, plus multe alte lucruri. Incredibil cum se păstrează unele lucruri chiar și după 5 luni de stat sub apă. Incredibil cum tot bagajul a rămas totuși acolo, după 5 luni de zăpadă, ploi și vânt, într-o apă curgătoare! Anca mea...❤️”, a scris Tina Pop pe Facebook.

Tina Pop și bagajul găsit în Dunăre. FOTO: Facebook

Anca Pop, în vârstă de 34 de ani, cunoscută sub numele de scenă Shamanca, a avut mai multe colaborări internaţionale, una dintre ele chiar cu Goran Bregovic.

Potrivit reprezentanţilor ISU şi ai Poliţiei Judeţene Mehedinţi, tânăra a derapat într-o zonă fără parapet şi a plonjat în apă, pe 16 decembrfie 2018. 

Anca Pop a lansat albumul său de debut în 2017, în Japonia, care include discurile single: „Free Love”, „Super Cool”, „Ring Around”, „Loco Poco” și „Ederlezi”. În 2008, l-a cunoscut pe Goran Bregović și a semnat două dintre piesele de pe albumul acestuia, „Champagne for Gypsies”.

Vezi și: Anca Pop, controversată din China până în România


 

FULLSCREEN
Cinci luni de la moartea cântăreței Anca Pop. Ce a găsit sora artistei la locul accidentului
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO