Cine e Claude Senhoreti, logodnicul Alinei Vidican. Imaginile surprinzătoare pe care le-a postat pe rețelele de socializare

Cine e Claude Senhoreti, logodnicul Alinei Vidican. Imaginile surprinzătoare pe care le-a postat pe rețelele de socializare
Data publicarii: 26 Mai 2021
Data actualizare: 26 Mai 2021
După divorțul de Cristi Borcea, Alina Vidican s-a mutat în Statele Unite, iar de o bună perioadă de timp trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un alt bărbat. 

Românca și Claude Senhoreti au fost destul de discreți cu privire la relația lor, însă în ultima vreme bărbatul a postat constant imagini în care apare alături de Alina, la diverse evenimente.

Pe 26 aprilie, bărbatul de 46 de ani a anunțat pe contul personal de Facebook că s-a logodit, iar de atunci au apărut mai multe fotografii cu cei doi, chiar și alături de copiii pe care atât el, cât și Alina îi au din relații anterioare. 

Claude Senhoreti este de origine braziliană, dar locuiește în Statele Unite, acolo unde se ocupă de numeroase afaceri care au legătură cu autoturismele. Este CEO și proprietarul companiei Sienna Motors și participă la numeroase curse de mașini.

Alina Vidican (37 de ani) a devenit doamna Borcea în 2011 după 8 ani de concubinaj. Blonda i-a dăruit fostului patron de la Dinamo doi copii: un băiețel, pe nume Alexandru, și o fetiță, botezată Gloria. În 2016, cei doi au divorțat, după ce Cristi Borcea s-a îndrăgostit de Valentina Pelinel, femeia care i-a dăruit până acum trei copii. Alina locuiește la Miami și are pe mână mai multe afaceri, printre care și un restaurant cu specific românesc. 

sursa foto: Facebook Claude Senhoreti
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies