Ea este iubita lui Chris Brown. Au împreună un băiețel adorabil

Ea este iubita lui Chris Brown. Au împreună un băiețel adorabil
Sursa FOTO: Getty Images
Citeste mai mult despre: Chris Brown, Ammika Harris, cantaret, fiu, iubita,
Data: 24 Iunie 2020
Chris Brown a devenit tată în luna noiembrie a anului 2019, însă a preferat să fie discret în privința relației pe care o are cu mama copilului. 

Chris Brown și Ammika Harris au împreună un băiețel, pe care l-au numit Aeko. În ciuda faptului că îi leagă un copil, cei doi au evitat până acum să recunoască public că sunt împreună. 

Mai mult decât atât, relația lor pare mai intensă pe rețelele sociale decât în viața de zi cu zi. Nu de puține ori, prietenii virtuali l-au chestionat pe Chris Brown cu privire la viitorul său alături de frumosul model, însă un răspuns ferm din partea cântărețului a întârziat să apară. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

He is the coolest

A post shared by Ammika Harris (@ammikaaa) on


Brown preferă să se rezume la comentarii publicate la fotografiile Ammikăi Harris, lăsând astfel presa să speculeze mai departe pe subiect. Nici fanii artistului nu renunță ușor la ideea de a îi vedea căsătoriți pe cei doi și continuă să îi scrie starului că a venit vremea să ia o decizie în acest sens, scrie Hollywoodlife.com.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Holding my excuse for not wearing make up. AND FOR ALOT of OTHER THINGS ????

A post shared by Ammika Harris (@ammikaaa) on


Ammika Harris, în vârstă de 27 de ani, întreține și ea misterul din jurul poveștii de dragoste cu artisul Chris Brown. De cele mai multe ori, tânăra mămică este discretă, dar cu ocazia Zilei Tatălui a publicat o fotografie emoționantă, realizată în timp ce se afla în sala de nașteri, iar Chris Brown apare alături de ea, într-o ipostază rară.

Imaginea întărește faptul că între Ammika Harris și Chris Brown există o frumoasă conexiune. Rămâne însă de văzut cum vor evolua lucrurile între ei. Vezi si: Cine e rusoaica-fenomen Anastasiya Kvitko, supranumită "Kim Kardashian a Rusiei"

FULLSCREEN
Cine este iubita lui Chris Brown. Au împreună un băiețel adorabil
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO