Cine este noul iubit al lui Gisele Bundchen. S-a afișat cu alt bărbat, la nici o lună de la divorțul de Tom Brady

Cine este noul iubit al lui Gisele Bundchen. S-a afișat cu alt bărbat, la nici o lună de la divorțul de Tom Brady
Gisele Bündchen. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 14 Noiembrie 2022
Data actualizare: 14 Noiembrie 2022
La sfârșitul lunii octombrie, Gisele Bündchen a finalizat divorțul de Tom Brady, de care s-a despărțit după 13 ani de mariaj. La nici o lună distanță, supermodelul s-a afișat cu un nou iubit, instructorul de arte marțiale Joaquim Valente.

Mai mult a lăcrimat Tom Brady după Gisele Bündchen. Jucătorul de fotbal american constata cu amărăciune că supermodelul de 42 de ani s-a grăbit să încheie cât mai repede relația cu el, după 13 ani de mariaj. 

La nici o lună de la finalizarea formalităților, Gisele Bündchen s-a afișat cu un nou iubit. Joaquim Valente este un instructor de Jiu-Jitsu din Rio de Janeiro care o cunoștea pe Gisele din 2021. Atunci au apărut împreună în revista DUST. „Da’ știi că n-a pierdut deloc timpul!?”, a comentat o admiratoare de-ale vedetei.

Conform publicației americane Page Six, care a obținut fotografii exclusive cu cei doi, Gisele Bündchen și Joaquim Valente s-au distrat în Costa Rica, insula în care fotomodelul își petrecea timpul liber cu Tom Brady. Ea mai are o casă de vacanță aici.

Giesele i-a avut alături pe cei doi copii ai ei, Benjamin și Vivian, pe care-i are cu jucătorul de fotbal american.

De-a lungul timpului, supermodelul a avut legături cu Joaquim Valente și frații săi, toți instructori de arte marțiale. Din câte se pare, Gisele a luat lecții de Jiu-Jitsu de la actualul ei iubit.

La începutul lunii trecute, presa americană relata că Tom Brady și Gisele Bündchen și-au angajat avocați specializați în divorțuri, pentru a pune capăt relației lor. 

Cele două vedete au ajuns rapid un acord referitor la averea de 650 de milioane de dolari pe care o gestionează, acord încă nedezvăluit.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!