Cine este și cum arată iubita lui David Popovici! Taisia Nițuleasa este urmărită de mii de persoane pe Instagram

Cine este și cum arată iubita lui David Popovici! Taisia Nițuleasa este urmărită de mii de persoane pe Instagram
Citeste mai mult despre: David Popovici, Instagram, taisia nituleasa,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 17 August 2022
Data actualizare: 17 August 2022
Considerat ca fiind un adevărat „fenomen” în natație, cu numeroase medalii europene și mondiale în palmares, la doar 17 ani, David Popovici scrie istorie de fiecare dată când intră în bazinul de înot.

Zilele trecute, românul chiar a bătut recordul mondial la 100m, reușind timpul de 46.86 de secunde, în timpul probei de la Campionatele Europene de la Roma.

După ce David Popovici a stabilit un nou record mondial, iubita lui a avut o reacție de excepție pe rețelele de socializare: Taisia Nițuleasa a postat pe Instagram, acolo unde este urmărită de aproape 3.000 de persoane, o poză preluată de la Swimming Stats, în dreptul căreia a postat și mesajul „um…UMMMMM”.

Potrivit paginii ei de Instagram, iubita lui David Popovici este elevă la liceul George Coșbuc din Capitală. Mai mult decât atât, Taisia Nițuleasa este pasionată de make-up și postează pe celebra rețea de socializare machiaje pe care le realizează.

Vezi și: Sunt celebru, scoate-mă de aici! - Primele imagini din junglă: Ce se va întâmpla în cel mai așteptat show al toamnei
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies