Cine este soția lui Mircea Bravo?

Cine este soția lui Mircea Bravo?
Citeste mai mult despre: nunta, Mircea Bravo, mireasa,
Data publicarii: 21 Iunie 2022
Data actualizare: 21 Iunie 2022
Mircea Bravo s-a căsătorit zilele trecute cu Georgiana, aleasa lui.
Alături de o fotogafie în care apare cu mireasa lui, vlogger-ul a scris:
 
"Să știți că bărbatul din dreapta sunt eu, iar în stânga e Georgiana...soția mea. Ieri ne-am căsătorit și vreau să vă mulțumesc că m-ați susținut mereu și acum am cu cine să împart energia pozitivă pe care mi-o trimiteți de fiecare dată."
 
Potrivit Cancan.ro, Mircea și Georgiana s-au cunoscut în perioada pandemiei prin intermediul unui prieten comun. După doar un an și câteva luni au luat decizia să se căsătorească, iar evenimentul  a avut loc la Cluj. La podastul GALBEN, Mircea Bravo spunea despre Georgiana:

„ Mă simt foarte bine în relație. (...) Iubita mea e o fata la care țin. E o fată care lucrează în domeniul universitar, e profesoară și ne-am cunoscut printr-o cunoștință comună. E profesoară, nu câștigă o sumă ridicată. Aș putea să o implic în procesul de creație în măsura în care se simte confortabil, e vorba despre ea, nu despre mine.(...) Avem o relație care funcționează foarte bine. (...) Eu sunt șocat că nu ne certăm absolut deloc. (...) Eu nu vreau să îi creez ei un prejudiciu, de asta sunt discret ”, a spus Mircea Bravo la podcastul GALBEN de pe YouTube, acum câteva luni.FOTO: MIRCEA BRAVO INSTAGRAM

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Manuel Riva - Românul din „Top 100 Billboard”
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies