Cine și-o amintește pe Larisa Bercea? Dansatoarea de la “Românii au talent” este de nerecunoscut

Cine și-o amintește pe Larisa Bercea? Dansatoarea de la  Românii au talent  este de nerecunoscut
Citeste mai mult despre: Larisa Bercea, Romanii au talent,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 14 Ianuarie 2020
În anul 2012, la “Românii au talent” reușea să se facă remarcată o dansatoare la bară, Larisa Bercea, care a ajuns până în finala celebrului show de la PRO TV.

Chiar dacă nu a reușit să câștige concursul, tânăra a câștigat nu doar aprecierea publicului, ci a și semnat mai multe contracte în urma cărora veniturile ei s-au rotunjit. Larisa Bercea a apărut anii trecuți inclusiv pe coperta unei reviste care este destinată adulților, iar acum dansează în mai multe cluburi din București.

Datorită talentului ei, Larisa Bercea a apărut și în clipurile unor artiști internaționali precum Snoop Dogg (“Acrobat”) și Pittbull (“We can do it”), dar și ale unor români: Inna (“Diggy Down”) și Vița de Vie (“Basul și cu toba mare”).

În cea mai recentă postare a ei de pe Instagram, Larisa Bercea anunțat că multe lume are o idee greșită despre ea și despre dansul la bară și că nu are de gând să facă nimic pentru ca oamenii să înțeleagă exact despre ce este vorba.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???? A lot of people have the wrong idea about me and I have no desire to clear shit up ????????????????

A post shared by Larissa Bercea (@larissa.bercea) on

După participarea la “Românii au talent”, Larisa Bercea s-a schimbat total, fosta concurentă fiind acum de nerecunoscut. Ea a apelat la ajutorul chirurgului esthetician și a ajuns o adevărată bombă sexy.

Foto: Facebook Larisa Bercea; Instagram Larisa Bercea

Trending Review cu Daragiu 

FULLSCREEN
Cine și-o amintește pe Larisa Bercea? Dansatoarea de la “Românii au talent” este de nerecunoscut
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO