Cine sunt Ana și Florin Muntean, cei doi soți implicați în “triunghiul amoros” al lui Ciprian Marica

Cine sunt Ana și Florin Muntean, cei doi soți implicați în  triunghiul amoros  al lui Ciprian Marica
Cel mai mare scandal sexual al momentului îi are în prim plan pe fostul fotbalist Ciprian Marica și pe Ana Muntean, o femeie măritată, mamă a doi copii. Dacă Marica este super cunocut, fost fotbalist de națională, Ana Muntean a ajuns pe prima pagină a tabloidelor după publicarea unui filmulet incriminator în care apare alături acesta. 

De când s-a aflat despre escapada lui Marica, au ieșit la iveala tot felul de detalii picante despre relația fotbalistului cu famila Muntean -  se pare că atât Ana, cât și soțul acesteia, Florin, erau prieteni de familie cu Marica și partenera acestia, Ioana Marcu.

Citește și: Cine e Ioana Marcu, mama copiilor lui de Ciprian Marica și iubita oficială a acestuia

Cine este Ana Muntean, "amanta" lui Ciprian Marica

Ana Muntean este femeia cu care Ciprian Marica și-a înșelat partenera de viață și mama celor doi copii ai săi. Aceasta este căsătorită din 2015 cu Florin Muntean Jr., fiul fostului director Transgaz, și împreună au doi copii. Nașul lor de nuntă este Rareș Bogdan.

“Amanta” lui Marica a făcut Facultatea de Educație Fizică și Sport și profesează în domeniu. În ultima perioada încerca să devină cunoscută: posta pe net filmulete cu exerciții fizice, iar de curând a apărut și într-o emisiune tv. 


 

Cine este Florin Muntean Jr.

 

Fiul fostului sef de la Transgaz are 32 de ani și este fost jucător de baschet. Acesta a jucat la Gaz Metan Mediaș și a făcut parte și din echipa României, campioană europeană U18 – divizia B, în 2006.

Florin și Ana Muntean nu au divorțat în urma episodului cu Marica

Deși și-a surprins soția înselându-l cu Marica, Florin Muntean nu s-a despărțit de ea și a hotărât să îi mai acorde o șansă, de dragul celor doi băieți pe care îi au împreună.  

Marica este prieten cu familia Muntean: au apartamente vecine și i-a invitat la botezul copilului său
 

Ciprian Marica și soții Muntean aveau, se pare, o relație apropiată. Aceștia sunt vecini în Mamaia. Mai mult, Ana și Florin au fost invitații lui Marica la botezul celui de-al doilea al său, în 2018.

Ana Muntean și partenera lui Marica, Ioana Marcu, fotografiate împreună

Noi detalii ies la iveala în legătură cu scandalul sexual al anului în România. Gsp.ro a publicat o fotografie în care apar împreună atât partenera lui Marica, cât și amanta, cu titlul “mama la copii vs. pofta inimii”. Aparent, fotografia ar fi fost făcută chiar în ziua în care Marica a fost filmat la hotel alături de Ana Muntean.


 

FULLSCREEN
Cine sunt Ana și Florin Muntean, cei doi soți implicați în “triunghiul amoros” al lui Ciprian Marica
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO