Cine sunt hoții care l-au jefuit pe Tzancă Uraganu. Ultimele informații de la anchetatori

Cine sunt hoții care l-au jefuit pe Tzancă Uraganu. Ultimele informații de la anchetatori
Citeste mai mult despre: tzanca uraganu, tzanca uraganu jefuit,
Data publicarii: 08 Decembrie 2022
Data actualizare: 08 Decembrie 2022
În luna septembria a acestui an, mai multe persoane ar fi pătruns în apartamentul din Mogoșoaia deținut de manelist, furându-i un ceas din aur alb și o sumă mare de bani. Anchetatorii au aflat, de curând, cine sunt hoții și îi descriu ca fiind persoane extrem de periculase.

Polițiștii au descins, marți dimineață, la trei adrese din Mogoșoaia, acolo unde ar locui suspecții care au intrat în casa lui Tzancă Uraganu în luna septembrie. 6.000 de euro și un ceas din aur alb au reușit să fure de la manelist, însă pentru el, la acel moment, nu însemnau lucruri de valoare, ci mai mult un „deranj”.

„Sunt un pic nervos pentru oamenii ăștia care nu știu ce să mai facă...Ați spart apartamentul ăsta din Pipera. Sunteți niște hoți foarte proști, pentru că nu ați găsit nici banii la care v-ași fi așteptat voi.

Toți banii pe care îi am eu sunt pe card. Toți banii pe care îi iau sunt pe telefon. Mai mult ați făcut deranj aici și o să plătiți, nu o scăpați. O să fiți depistați, ați luat ce ați luat, ceva ce pentru mine nu prea contează”, anunța Tzancă Uraganu la vremea respectivă.

Polițiștii au descoperit cine sunt hoții

Mai multe surse din interiorul anchetei au susținut că banda de hoți este condusă de Florin Mitrache, cunoscut sub numele de Tibi a lui Garoafa, o persoană extrem de violentă, potrivit spynews.ro.

Bărbatul, împreună cu mai multe persoane din bandă, obișnuiește să intre în locuințe prin forțarea geamului termopan, făcând multe pagube proprietarilor. Polițiștii au găsit, în urma perchezițiilor, mai multe arme albe, însă ceasul din aur alb al manelistului este în continuare dat dispărut.

Sursă foto: Instagram

VEZI ȘI: Share în bucate cu Miss Wellington


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!