Ciprian Marica, declarație dură după creșterea alarmantă a cazurilor de COVID-19

Ciprian Marica, declarație dură după creșterea alarmantă a cazurilor de COVID-19
Citeste mai mult despre: Ciprian Marica, coronavirus, COVID-19,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 04 Noiembrie 2020
Data actualizare: 04 Noiembrie 2020
În ultimele săptămâni, România înregistrează aproape zilnic recorduri privind numărul de cazuri noi de persoane care au făcut COVID-19, iar unele persoane publice s-au revoltat din această cauză.

Ciprian Marica, unul dintre cei mai importanți atacanți din istoria naționalei de fotbal a României, care în prezent este patronul echipei Farul Constanța, a afirmat la Digi Sport că autoritățile nu se pricep la sport și că acestea sunt depășite de situație.

„Le pasă prea puțin de sport. Am auzit, ca să nu dau mai multe detalii, că la Direcția de Sănătate Publică (DSP) habar nu aveau de protocolul dintre Ministerul Tineretului și Sportului (MTS) și Ministerul Sănătății (MS). Spuneau: «Nu ne interesează de protocolul de la MTS. Ținem cont de cel la MS». Li se zicea: «Domnule, există un acord între cele două Ministere»! Și răspundeau: «Nu îmi place sportul». Da, se întâmplă ca unii să fie mai pasionați ca alții. Suntem depășiți de situație! Asta e realitatea. Avem 300 de spitale și 23.000 de biserici. Cel mai la îndemână e să spunem «Doamne, ajută»! Cred că autoritățiile sunt depășite. Nu există un interes din partea lor să deschidă sportul. Ideal ar fi să existe aceeași măsură! Dar fiecare interpretează după bunul plac. Unii spun că toți contacții direcți trebuie izolați, alții că doar cei pozitivi trebuie izolați, nu și cei negativi. E interpretabilă situația”, a spus Ciprian Marica.

foto: Agerpres

Vezi și: TikTok te învață cum să gândești pozitiv!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies