Claudia Pătrașcanu, reacție dură după ce Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au fost împreună în Dubai

Claudia Pătrașcanu, reacție dură după ce Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au fost împreună în Dubai
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 06 Ianuarie 2021
Data actualizare: 06 Ianuarie 2021
Începutul de an pare că aduce în atenția publicului un nou cuplu monden: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău.

Cele două vedete au fost surprinse împreună în Dubai, jurnaliștii de la Fanatik având filmulețe și fotografii cu Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău în timp ce petrec împreună, departe de casă. Mai mult decât atât, se pare că ei doi au locuit împreună într-un apartament dintr-un hotel de lux, totul pe cheltuiala omului de afaceri!

După ce povestea lor a devenit publică, atât Bianca Drăgușanu, cât și Gabi Bădălău au negat că ar forma un cuplu. Pentru moment! După cum au afirmat chiar ei, continuând că nu se știe ce le rezervă viitorul, mai ales pentru că sunt singuri și asumați.

După ce a văzut informațiile apărute în presa mondenă, Claudia Pătrașcanu, cea care în acte încă îi este soție lui Gabi Bădălău, a lansat un atac dur la adresa acestuia, afirmând că astăzi ar fi trebuit să meargă împreună la Direcția Generală de Asistență și Protecție a Copilului, pentru a participa la o ședință de consiliere.

După cum a afirmat fosta cântăreață, tatăl celor doi copii pe care îi are nu s-a prezentat, deoarece era prea ocupat. „Gabi Bădălău, țin să te anunț că nu ești liber și că ai multe responsabilități față de copiii tăi la care ai renunțat pe 14 august 2019, în detrimentul unei vieți dezordonate. Mă plimbi pe holurile unei instanțe de un an și jumătate, fără să-mi dai divorțul, motivând că ești în vacanță cu Daniela Crudu, cu Bianca Drăgușanu! Acest mesaj este către oamenii legii în mod special: Faceți ceva!”, a scris, printre altele, Claudia Pătrașcanu pe Facebook.

Iată mai jos mesajul ei integral:

Un an nou , noi responsabilități noi oportunități și povestea continua , doar personajele se mai schimba .... ...

Publicată de Claudia Patrascanu pe Miercuri, 6 ianuarie 2021

foto: Instagram Claudia Pătrașcanu

Vezi și: Pepe, despre sărbători, familie și divorț
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!