Claudia Pavel (Cream), apariție răvășitoare la plajă, într-un costum de baie minuscul: “Cam top!”

Claudia Pavel (Cream), apariție răvășitoare la plajă, într-un costum de baie minuscul: Cam top!
Citeste mai mult despre: Claudia Pavel, Cream, vedete costum de baie,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 12 August 2022
Data actualizare: 12 August 2022
Claudia Pavel aka Cream este una dintre cele mai senzuale prezențe din showbiz-ul românesc. Artista care va împlini 38 de ani în toamnă arată absolut spectaculos în costum de baie. 

Recent, vedeta a postat câteva imagini de la plajă, cu care i-a dat gata pe fani. Îmbrăcată într-un costum de baie minuscul, bruneta și-a etalat talia de viespe, picioarele interminabile și bustul ferm. 

“Cam top!”, i-a scris Andreea Bănică. „Mereu ai fost frumoasă!”, “Wow! Superbă!”, “A nu știu câta dovada că… dumneata ești vampir! peste ani și ani arăți la fel… ba din contra, mai bine”, “Arăți din ce în ce mai bine!”, “Wooow...Așa ceva...”, sunt o parte din mesajele postate de internauți.

Mândră de felul în care arată, Claudia Pavel adoră să se pozeze în ipostaze provocatoare atunci când se distreză în vacanțe. 

Ca să arate așa, Claudia face sport și are o alimentație vegană de câțiva ani. „Sunt foarte fericită că sunt vegană, beau ceaiuri din plante, sucuri, mănânc salate. Practic întreaga noastră viață ar trebui să fie un detox. Ca să ai păr frumos și piele frumoasă asta trebuie să faci”, declara ea într-un interviu.

Claudia Pavel are un fiu, pe nume Noah, care îi seamănă leit și care i-a moștenit și talentul muzical. Noah (9 ani) și-a făcut debutul în muzică la doar 6 ani. Cei doi au înregistrat mai multe melodii împreună. 

Claudia este implicată de câțiva ani într-un proiect de suflet. Este vorba despre Academia Micilor Artişti. Aici cei mici participă la ateliere de muzică, percuție, dezvoltare personală pe ritm și muzică şi improvizație.

Fotografii: Instagram
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies