Cleopatra Stratan a împlinit 17 ani și e tot mai schimbată! Vezi, în fotografii speciale, cât e de frumoasă adolescenta

Cleopatra Stratan a împlinit 17 ani și e tot mai schimbată! Vezi, în fotografii speciale, cât e de frumoasă adolescenta
Citeste mai mult despre: Cleopatra Stratan, aniversare, Pavel Stratan,
Data: 07 Octombrie 2019
A devenit faimoasă la câțiva anișori cu piesa Ghiță, dar, acum, Cleopatra se transformă într-o tânără care are toate șansele să adune milioane de fani și ca adult.
În acest weekend, fiica lui Pavel Stratan a împlinit 17 ani, iar cea mai frumoasă urare a venit chiar de la tatăl ei, care a scris pe Facebook un mesaj emoționant:
 
“La mulți ani!!! Scumpa noastră Cleopatra! În fiecare an de ziua ta, ni se pare ca ai cea mai frumoasă vârstă! Așa să fie și de acum înainte! Rămâi așa cum ești: sinceră, frumoasă, cuminte, creativă si cel mai important sănătoasă! Iti dorim tot binele din lume, și să te urmărească succesul oriunde și oricând. Noi te iubim mult de tot și ne mândrim cu tine!”.

Cu un an înainte de a-și sărbători majoratul, la vârsta la care mulți adolescenți încă își caută un scop și explorează ce li s-ar potrivi mai bine, Cleopatra a ales deja ce vrea să facă în viață: muzică. Pe pagina ei de Instagram, se descrie cât se poate de frumos:

VEZI FOTOGRAFII SPECIALE CU CLEOPATRA ÎN GALERIA FOTO
 

"Sunt o fată sensibilă, emotivă și plină de speranțe. Dar pe lângă toate astea, sunt o fată care știe ce vrea, ce poate și care îi sunt limitele. Am încredere în mine și mă simt minunat așa cum sunt!"
 


După ce a debutat cu albumul „La vârsta de trei ani” și a obținut șase recorduri mondiale, Cleopatra a făcut o pauză pentru a se ocupa de școală și a se bucura de copilărie. A revenit în muzică în 2017, întâi cu o colaborare cu fratele său, Cezar și mai apoi cu piesa "Te las cu inima", care, în doar 10 zile, a atins pragul de 5 milioane de vizualizări.

Pe PRO TV PLUS vezi un interviu special cu Cleopatra Stratan: 

FOTO: INSTAGRAM

FULLSCREEN
cleopatra stratan
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies