Cleopatra Stratan, dezvăluiri neașteptate despre relația cu noul iubit. Are planuri mari de viitor

Cleopatra Stratan, dezvăluiri neașteptate despre relația cu noul iubit. Are planuri mari de viitor
Sursa FOTO: Instagram
Autor: Redactia
Data publicarii: 01 Iulie 2020
Data actualizare: 01 Iulie 2020
Deși unii fani încă se gândesc încă la ea ca la micuța adorabilă care interpreta piesa "Ghiță", Cleopatra Stratan are deja 17 ani și s-a tranformat într-o tânără extrem de frumoasă.

Cleopatra este implicată într-o relație cu Edward Sanda, iar cei doi îndrăgostiți au deja planuri mari împreună. Cei doi artiști și-au confirmat recent relația, spre bucuria fanilor care le apreciază muzica. 

Recent, într-un live realizat pe contul de Instagram al Cleopatrei Stratan, cei doi au vorbit despre planurile pe care le au împreună și ce își propun să realizeze în viitor.

Edward Sanda locuiește în București, în timp ce Cleopatra stă în Chișinău. Din păcate, relația lor este una la distanță, cel puțin pentru un moment. În ciuda distanței dintre ei, cei doi par foarte îndragostiți unul de altul, iar declarațiile pe care le-au făcut recent i-au luat prin surprindere și pe cei mai infocați fani. 

Se pare că tinerii artiști își doresc să se mute deja împreună. "Sper să se deschidă granițele, să ne putem vedea, pentru că în brațele tale e locul meu preferat. Ea este ceva aparte. Ne dorim să ne mutăm împreună la anul", a spus Edward Sanda.

 


Sursa FOTO: Instagram


La rândul său, Cleopatra Stratan a facut și ea unele afirmații surprinzătoare, printre altele artista afirmând că își dorește o fetiță împreună cu noul ei iubit. "O fetiță va purta hainele mele din clipul piesei <<Ghiță>>, adică fetița noastră", a spus cântăreața.  

Cei doi artiști spun că s-au apropiat și au foarte multe în comun, motiv pentru care între ei s-a înfiripat o frumoasă poveste de dragoste.


Vezi și VIDEO: Miliția Modei by Costi Diță: Madison Beer s-a îmbrăcat ca și cum ar fi scapăt din brațele focului!

  • Sursa FOTO: InstagramVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies