Cleopatra Stratan este însărcinată? Fotografia postată de Edward Sanda pe Instagram face cât o mie de cuvinte

Cleopatra Stratan este însărcinată? Fotografia postată de Edward Sanda pe Instagram face cât o mie de cuvinte
Citeste mai mult despre: Cleopatra Stratan, Edward Sanda,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 07 Septembrie 2020
Data actualizare: 11 Septembrie 2020
De câteva luni, Cleopatra Stratan și Edward Sanda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și nu se feresc să își arate fericirea pe rețelele de socializare.

Fotografiile pe care ei le postează în mediul online atrag de fiecare dată atenția, iar de această dată au reușit să fie în centrul atenției mai mult decât și-ar fi dorit.

Edward Sanda a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care o ține în brațe pe Cleopatra Stratan, iar mâna lui se află chiar în dreptul abdomenului artistei, astfel că fanii au speculat că aceasta ar fi însărcinată.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Edward Sanda (@edwardsandaofficial) on

„Aveți ceva să ne spuneți? Sau ne lăsați...” și „Numai eu credeam că va veni un nou suflet pe pământ?” au fost doar câteva dintre sutele de comentarii pe care fanii le-au lăsat în dreptul fotografiei, după care și vedetele aproapiate celor doi artiști au intervenit.

„Sarcină ușoară și să fie sănătos!!! #ăștiasegrăbesc”, a scris Randi, în timp ce Amna a spus: „Zici că aveți să ne spuneți ceva”.

În ciuda comentariilor apărute în mediul online, atât Edward Sanda, cât și Cleopatra Stratan nu au făcut nicio precizare, ci doar au scris în dreptul imaginii: „Suntem la fel”.

foto: Instagram Cleopatra Stratan

Vezi și:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies