Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au cununat religios, la Chișinău. „Cât de simplu și frumos”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au cununat religios, la Chișinău. Cât de simplu și frumos
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 23 August 2021
Data actualizare: 23 August 2021
La câteva zile după ce s-au cununat civil, la București, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au plecat spre Chișinău. Acolo au decis să-și confirme legământul și în biserică, în fața lui Dumnezeu. Alături le-au fost doar părinții și câțiva prieteni. 

După ce au avut parte de o nuntă restrânsă, doar cu rudele și prietenii, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au avut parte de o cununie religioasă, la fel de simplă. Mirii nu au avut nași, așa cum au anunțat anterior. În interviurile lor, cei doi artiști au susținut că își doresc o nuntă atipică, lucru care s-a și realizat. 

La biserică au fost prezenți părinții și câțiva prieteni. 

„Astăzi ne-am cununat în fața lui Dumnezeu la Chișinău! Mulțumim, Doamne, pentru tot ce trăim!”, a scris Edward Sanda pe Instagram.

Mai multe imagini de la biserică a postat mama lui Edward Sanda, pe contul ei de Instagram. Din fotografii se poate observa cât se serioși sunt mirii. 

Pentru ceremonia religioasă, ei au ales ținute foarte simple. Mireasa a purtat o rochie albă, cu mânecă scurtă, dintr-un material lejer și balerini. Ea nu a dorit să poarte voal. Iar mirele a ales un costum bleumarin, cu tricou și adidași. 


 

Admiratorii i-au felicitat pentru această alegere, scriindu-le sute de comentarii. 

„Doamne ajută, sunteți atât de simpli, chiar un exemplu pentru toți. Simplitatea hainelor vă dă mult mai multă frumusețe decât toate fițele din lume. Bravo!”, „Cât de simplu și frumos, Dumnezeu să vă fie călăuzitor în noua viață împreună”, „Pur și simplu....superbi!”, sunt doar câteva dintre mesaje.


Sursă foto: Instagram/ edwardsandaofficial, olimpiasanda

 
Vezi și: Cleopatra Stratan s-a mutat cu Edward Sanda
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies