Cleopatra Stratan și Edward Sanda se căsătoresc în această vară. Unde vor petrece luna de miere

Cleopatra Stratan și Edward Sanda se căsătoresc în această vară. Unde vor petrece luna de miere
Data publicarii: 17 Mai 2021
Data actualizare: 17 Mai 2021
După ce a cerut-o în căsătorie chiar în ziua când a împlinit 18 ani, Edward Sanda și Cleopatra Stratan au anunțat că se vor căsători vara aceasta. 

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au făcut anunțul așteptat de toți fanii lor: se căsătoresc în vara aceasta. Cei doi sunt hotărâți să fie împreună până la adânci bătrânețe și iată că nu mai amână fericitul eveniment: „Nunta o să se întâmple vara aceasta, nu dăm data exactă, vrem să fie surpriză pentru toată lumea. Iar luna de miere s-ar putea în Maldive, acolo ne dorim. Încă nu ne-am hotărât, cred că ne decidem după nuntă. Oricum vrem să fie undeva la căldură, liniște, relaxare”, a declarat Edward Sanda într-un interviu pentru impact.ro.

Tot pentru sursa citată, Cleopatra Stratan a făcut o dezvăluire emoționantă despre Edward Sanda, cel care urmează să-i devină soț: „Edi este omul perfect pentru mine și caracterul meu, noi fiind compatibili în absolut orice! Nu suntem geloși, suntem artiști amândoi și știm că este vorba de munca noastră atunci când colaborăm cu alți artiști, fete sau băieți.”

Sursă foto: Instagram Cleopatra Stratan
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies