Codin Maticiuc dă din casă: „Gagica mea e nebună, nu exagerez”. Ce spune de Ana Pandeli

Codin Maticiuc dă din casă: Gagica mea e nebună, nu exagerez . Ce spune de Ana Pandeli
Codin și Ana. FOTO: Instagram
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 24 August 2021
Data actualizare: 26 Decembrie 2021
Codin Maticiuc a spus tuturor lucruri neștiute despre femeia cu care trăiește de câțiva ani, Ana Pandeli. Antreprenorul nu s-a cenzurat și a dat din casă.

Codin Maticiuc are o relație cu Ana Pandeli, o tânără discretă cu care a făcut o fetiță. Smaranda s-a născut în aprilie 2019 și le-a umplut inima de bucurie. 

Însă, antreprenorul și producătorul de film a dezvăluit că iubita lui îl surprinde în fiecare zi și, uneori, simte nevoia să ia măsuri.

Gagica mea e nebună. Da, nu exagerez. Știam asta de ceva vreme dar acum mă gândesc serios să fac ceva în privința asta. Stați să vă explic.

Femeia e obsedată de sport. Efectiv face și patru antrenamente pe zi. Ea nu recunoaște, zice că face trei. Sală la greu, padel și spinning, pe astea le numără și ea. Ei, pe lângă astea trei ea mai face așa, de plictiseala: 18 minute de plank (sau cum s-o scrie ca eu nici de scris nu mă pricep, darămite să-l fac). 18 minute în continuu?!? (sic!) Întrebați orice om normal la cap, ăsta se pune cât un antrenament întreg.

În fine, începeți sa înțelegeți că am dreptate când o fac nebună, dar nu am terminat”, a scris Maticiuc pe o rețea socială, continuând să le spună fanillor săi detalii neștiute din viața iubitei lui.

Ana Pandeli este o împătimită a mersului pe munte, unde face trasee montane cu un grad ridicat de dificultate.

Am fost și eu o dată sau de două ori pe niște trasee mai ușoare, pe care oricum mi-am blestemat soarta, în timp ce ea alerga în jurul meu ca să facă mai multă mișcare. De ce? Pentru că e nebună.

Cum a terminat ea munții de la noi ,acum două săptămâni a plecat în Tanzania (Africa) să urce pe Kilimanjaro (5.895 de metri). Nu s-a dus și ea pe Mont Blanc de exemplu (4.800 de metri). De ce? Știți deja. Pentru că e nebună”, a mai scris Maticiuc, considerând că iubita lui se expune unui risc prea mare de dragul pasiunii sale.

Plăcerea de a urca pe munte a determinat-o să urce pe Kilimanjaro, în ciuda frigului, a lipsei oxigenului și a vremii capricioase. 

Coborârea urma să fie alte trei zile până jos, cu dormit în corturi. În cât timp a făcut-o însă a mea? În 12 ore, dintr-o bucată, singură că n-a mai venit nici ghidul cu ea. De ce? Sper că ați înțeles deja că femeia e nebună, probabil și-o fi dat seama și ăla.

În concluzie, vă spun că degeaba am gagică frumoasă, deșteaptă și mamă eroină, pentru că e nebună! Iar eu nu sunt doar nebun, ci și prost dacă o las să plece pe Everest cum plănuiește”, a concluzionat Codin Maticiuc.

Fotografii: PRO TV/Codin Maticiuc Facebook

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies