Codin Maticiuc va fi casier la supermarket în scop caritabil. „Am acceptat imediat provocarea”

Codin Maticiuc va fi casier la supermarket în scop caritabil. Am acceptat imediat provocarea
Codin Maticiuc face orice pentru campania #SpitalePubliceDinBaniPrivați. FOTO: Instagram
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 22 Decembrie 2021
Data actualizare: 22 Decembrie 2021
Codin Maticiuc a acceptat să facă încă o faptă bună, în preajma Sărbătorilor de iarnă. Cu câteva zile înainte de Crăciun, în Joia mare, antreprenorul va fi casier la un supermarket din Capitală, pentru a susține o campanie socială.

Nu l-a mai văzut nimeni în ipostaza asta, însă Codin Maticiuc iese de multe ori din zona lui de confort pentru a-i ajuta pe alții. Antreprenorul va ocupa locul unui casier de supermarket, joi 23 decembrie, începând cu ora 15:00.

Maticiuc va fi casier pentru două ore la una dintre casele de marcat ale hipermarketului Kaufland Barbu Văcărescu nr. 120-144. Acțiunea are la bază o cauză nobilă, venind în sprijinul sistemului medical public și este prima de acest fel în retailul românesc.

Suma încasată de vedetă de la clienții Kaufland care vor face cumpărături în magazin va fi înzecită de companie și donată către campania #SpitalePubliceDinBaniPrivați, derulată de Fundația Metropolis.

Să muncești ca să faci bine, asta consider eu a fi o meserie cu sens. Așa că am acceptat imediat provocarea prietenilor mei de la Kaufland de a fi casier. Cu o condiție. Ca tot ce încasez de la clienți să fie înzecit de Kaufland. Fondurile merg către cei care-și doresc doar să fie sănătoși, nu doar de sărbători, ci tot anul”, a spus Codin Maticiuc.  

Codin este un bun prieten de-al nostru, care ne inspiră nu doar cu energia lui, cât și cu modul în care se implică în cauze de impact. Și o face cu totul, pentru că îi pasă și știe că puterea exemplului este cea mai importantă. Ce a făcut cu #SpitalepubliceDinBaniPrivați” este remarcabil. Este rândul nostru și al clienților noștri să plusăm și, de sărbători, să mai punem o cărămidă pentru sănătatea românilor. Pentru noi, implicarea face diferența și ne dorim să fim întotdeauna prezenți acolo unde este nevoie”, dezvăluie Katharina Scheidereiter, CSR Manager, Kaufland România.

Campania #SpitalePubliceDinBaniPrivați este creația lui Codin Maticiuc, care și-a propus să renoveze cât mai multe spitale de stat din România cu bani privați.

Fotografii: @maticiuc_codin

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!