Codin Maticiuc, vacanță la Neptun cu iubita și fiica de doi ani. „Avem și noi mare”

Codin Maticiuc, vacanță la Neptun cu iubita și fiica de doi ani. Avem și noi mare
Codin Maticiuc și Ana Pandeli. FOTO: PRO TV
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 02 Iulie 2021
Data actualizare: 25 Iulie 2021
Vacanțele exotice sunt un lux pe care și-l permite oricând, însă vara asta Codin Maticiuc se relaxează aproape de casă. Antreprenorul a dat o fugă la Neptun cu familia lui și explică de ce n-a mai ieșit din țară pentru a face baie în mări străine.

Codin Maticiuc se relaxeză la Neptun, după vacanțele scumpe pe care le-a petrecut în Africa și Maldive. Nu e un capăt de țară, spune Codin, care are un motiv întemeiat pentru care a ales să fie mai aproape de casă.

E o vacanță pentru fiică-mea. Cu copiii e greu de călătorit departe. Am fost cu fetița în Maldive. N-a fost greu, dar nu poți s-o faci de zece ori. Cu copilul pleci în concediu organizat. În Maldive am avut olița la noi. Nu e ușor și vara vrem să mergem și noi la mare. Avem și noi mare. Aerosolii poate să-i facă și la Neptun, nu doar pe Coasta Amalfitană”, ne-a spus Codin Maticiuc.


Antreprenorul, care a ridicat recent Premiul Gopo pentru Miami Bici, cel mai apreciat film al anului 2020 în cinematografele de la noi, e la mare cu partenera sa de viață, Ana.

Cei doi au o fetiță de doi ani, Smaranda, dar cresc împreună și băiețelul ei, Mario, dintr-o relație anterioară. Băiatul de 9 ani a jucat în Miami Bici cu Maticiuc.

Abia ajuns la mare, Maticiuc a fost plăcut surprins de stațiunea Neptun, care e plină de viață datorită afacerilor care par a-și fi revenit. 

Neptunul este extraordinar de bine pregătit. Toate marketurile alea mari sunt până la 2 noaptea deschise. Cel puțin o farmacie e deschisă până la 12:00”, a spus Codin, care s-a delectat cu un kurtos kolac și a admirat un magazin de suveniruri.

Fotografii: PRO TV/@codin_maticiuc

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies