Conchita Wurst a bifat încă o apariție excentrică. Cum arată îmbrăcată într-o rochie scurtă și mulată

Conchita Wurst a bifat încă o apariție excentrică. Cum arată îmbrăcată într-o rochie scurtă și mulată
Citeste mai mult despre: Conchita Wurst,
Data publicarii: 11 Mai 2021
Data actualizare: 25 Decembrie 2021
Anul 2014 a reprezentat momentul în care Conchita Wurst a devenit celebru în lumea întreagă după ce a câștigat concursul Eurovision.

Artistul de origine austriacă a renunțat la imaginea cu care a apărut atunci, însă aparițiile sale sunt încă intens comentate, deoarece bărbatul adoptă un stil excentric atunci când vine vorba despre outfit-urile sale. 

De curând, artistul a postat o imagine pe contul de Instagram în care apare îmbrăcat într-o rochie albă, extrem de mulată, la care a accesorizat o pereche de sandale cu toc, look-ul său fiind unul apreciat de admiratoriii săi. 

Numele real al Conchitei este Thomas Neuwirth, iar acum șapte ani a făcut senzație cu apariția de la Eurovision, iar mulți oameni au fost de părere la vremea respectivă că triumful a avut legătură cu imaginea pe care a promovat-o, cel al unei cântărețe travestită. 

Născut în noiembrie 1988, controversatul personaj a aparut în 2011 în lumea showbiz-ului din Austria în postura de Conchita Wurst, ca răspuns al experiențelor personale pe care le-a avut.

Într-un interviu acordat în presa din Germania, Tom Neuwirth a mărturisit că aceasta este doar o etapă și că Conchita Wurst nu a dispărut definitiv. ”A luat o pauză. Va reveni la un moment dat”, a explicat acesta.

sursa foto: Instagram Conchita Wurst/ Getty Images 

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos! 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies