Condiția impusă de Andreea Bălan lui George Burcea, tatăl fetițelor ei. „Cel puțin trei-patru ani”

Condiția impusă de Andreea Bălan lui George Burcea, tatăl fetițelor ei.  bdquo;Cel puțin trei-patru ani
Andreea Bălan e pregătită să-și crească singură fetele. FOTO: @andreeabalanofficial
Autor: Dan L. Brumar
Data: 26 Iunie 2020
Fiindcă ei l-au pierdut, avocații au preluat controlul relației lor. Andreea Bălan și George Burcea își dispută viitorul fetițelor lor, iar artista a ridicat o condiție importantă în cadrul procesului de divorț.

Andreea Bălan e decisă să-l scoată pe George Burcea din viața ei și să-i asigure acces controlat la fiicele lor, cu ajutorul avocaților. Cei doi sunt în proces de divorț, după ce au eșuat în a-și reface relația șubrezită de excesele lui.

Artista a dezvăluit că a ridicat o pretenție în cadrul divorțului, pe care e pregătită să o respecte la rândul ei.

Nu doresc ca fetele mele să cunoască vreo iubită cel puțin trei-patru ani și, de asemenea, nici eu. Momentan, nu se pune problema să le ia la el, unde locuiește, deoarece sunt foarte mici. Totodată, nici eu nu voi aduce un alt bărbat în această casă și nu le voi prezenta pe nimeni”, a spus Andreea Bălan pentru Viva.

Artista mărturisește că nu se gândește să-și refacă viața sentimentală așa de repede, ci să-și vindece rănile interioare actuale. 


Andreea Bălan și George Burcea își vorbesc rar, prin reprezentanți, și când el vine să-și vadă fetițele, Ella Maya și Clara Maria. Iar atunci totul se rezumă la programul de vizitare a lor. Momentan, Andreea Bălan caută să obțină custodie exclusivă asupra fetelor, însă nu exclude varianta unei înțelegeri în cazul în care fostul soț îi arată că e alt om.

Cei doi au ajuns la capăt de drum, mai ales după ce actorul a avut probleme cu consumul de substanțe interzise. Conform artistei, ea a încercat să repare căsnicia, însă s-a lovit de refuzul partenerului ei.

Fotografii: @andreeabalanofficial/@george_burcea/Inquam Photos

Vezi și VIDEO: Home workout – episodul 6: În cuplu antrenametele pot fi mai creative. Exerciții pentru biceps și triceps cu benzile elastice

FULLSCREEN
Condiția impusă de Andreea Bălan lui George Burcea, tatăl fetițelor ei
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO