Copiii vedetelor, influenceri înainte de a avea buletin. Câți fani au pe rețelele sociale

Copiii vedetelor, influenceri înainte de a avea buletin. Câți fani au pe rețelele sociale
FOTO: @andra/@andreeaantonescu/@karmen
Autor: Dan Brumar
Data: 14 Mai 2020
Unii dintre copiii de azi nu trebuie să depună prea multe eforturi pentru a deveni celebri. Părinții, la rândul lor VIP-uri, se ocupă de asta încă din primele zile de viață ale odraslelor lor.

Vedetele din România le-au netezit drumul copiilor lor încă de la naștere, iar direcția e una clară: mediul online. Odraslele lor au șansa să ajungă niște celebrități peste noapte sau, în cel mai rău caz, mult mai devreme decât ele însele. Sigur, asta doar dacă își doresc să calce pe urmele părinților. Iată cine sunt copiii de vedete care au comunități mari de fani în mediul online!

Zenaida Maria, fiica de nici 2 ani a Adelinei Pestrițu și a lui Virgil Șteblea, s-a ales cu un cont de Instagram încă din ziua în care a venit pe lume. De fapt, la 60 de minute de la naștere, Zeny avea deja peste 3.000 de admiratori. Contul este gestionat, firește, de mama ei, desemnată cea mai influentă persoană din România, în cadrul galei E! People’s Choice Awards din 2019.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu) on


Azi, comunitatea Zenaidei numără 101.000 de fani, însă accesul admiratorilor la contul ei este moderat de mamă.

Adelina Pestrițu a fost criticată pentru alegerea de a-și expune fiica pe rețele sociale, însă vedeta a avut un răspuns pentru toți. Vezi detalii AICI!

Karmen Simionescu: „Te-am iubit din prima secundă”

Karmen Simionescu a ținut morțiș ca fiica ei, Sofia, să aibă propriul cont de Instagram. Fiica lui Adi Minune îi declară Sofiei dragostea mereu pe rețele sociale și se îngrijește personal de contul ei.

Copiii se nasc din iubirea părinților. Te-am iubit din prima secundă în care ți-am auzit glasul, când am realizat că de fapt eu m-am născut pentru tine, ca să-ți ofer tot ce e mai bun pe lume și toată dragostea din ea. Te iubesc Sofia mea”, a scris Karmen în ultima ei postare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ????KARMEN (@karmen) on


Fiica artistei are azi aproape 22.000 de fani activi pe Instagram. Pozele urcate de mama ei sunt adorabile.

Eva Măruță, talent cu carul 

Andra și Cătălin Măruță și-au introdus și ei devreme copiii în universul rețeleleor sociale. David Măruță are 60.000 de fani pe Insta. Ei au acces la o serie de evenimente din viața de zi cu zi a băiatului: zile de naștere, prima zi de școală, ședințe foto în familie, filmulețe realizate în compania părinților etc.

Eva Măruță este și mai populară, iar cei 227.000 de fani stau mărturie. Filmulețele în care are rol principal sunt foarte apreciate de internauți, care cred că Eva are un talent care ar trebui cultivat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Maruta (@evamaruta) on


Andra și Cătălin au intuit asta și i-au deschis și un cont de YouTube, unde posteză cele mai reușite vloguri ale ei. 

Andreea Bănică le-a făcut conturi de Instagram ambilor ei copii, Sofia Maria și Noah Andrei. Sofia, care tocmai a împlinit 11 ani, a beneficiat de o petrecere superbă în curtea casei familiei.

Perioada aceasta am încercat să o primim cu multă înțelepciune fiind privați de libertatea de a ieși în parcuri și locuri de joacă special amenajate. Am creat o lume de basm pentru ei și sunt mândră de ce a ieșit”, a dezvăluit Andreea Bănică pe propriul cont de Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Banica (@iamandreeabanica) on


Sofia are 15.100 de fani pe Instagram, iar fratele ei, Noah, sub 6.000.

Evelin, fiica Andei Adam, este foarte populară pe YouTube, datorită mamei sale. Deși va împlini 5 ani abia în 30 noiembrie, micuța e foarte telegenică și apare des în vlogurile mamei. Peste 21.000 de oameni îi urmăresc activitatea pe Instagram și o complimentează de fiecare dată când mama ei postează o fotografie sau un story.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Evelin (@evelininsta) on


Sienna, fiica Andreei Antonescu și a lui Traian Spak, își exersează talentul la cântat, iar acest video este doar una dintre dovezile disponibile în mediul online. La 24 mai, Sienna va împlini 9 ani și are o comunitate în continuă creștere pe Instagram. 

Vezi și VIDEO: Viaţa bate vlogul - sez. 2, episodul 8: Drama neștiută a fraților Munteanu

FULLSCREEN
Copiii vedetelor, influenceri înainte de a avea buletin. Câți fani au pe rețelele sociale
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO