• PRO TV
  • Corina Caragea, apariție splendidă într-un peisaj exotic. Unde își petrece prima vacanță din 2023

Corina Caragea, apariție splendidă într-un peisaj exotic. Unde își petrece prima vacanță din 2023

Corina Caragea, apariție splendidă într-un peisaj exotic. Unde își petrece prima vacanță din 2023

„Bali este pentru suflet”, spune Corina Caragea. La început de an, prezentatoarea știrilor sportive de la PRO TV a ales anume această destinație pentru vacanță, în ciuda celor 13 ore de zbor. 

Prin intermediul contului de Instagram, a blogului ei,  dar și a paginii i_am_a_traveller_soul, Corina Caragea îi ține la curent pe admiratori cu locurile pe care le vizitează. Prezentatoarea și-a început anul cum nu se putea mai frumos, cu o binemeritată vacanță în Indonezia, pe insula Bali. 

Vedea le-a stârnit curiozitatea fanilor cu mai multe imagini care prezintă locul de cazare, dar și peisajele spectaculoase care o înconjoară. (vezi mai multe în galeria foto de mai jos.) Corina Caragea a ales un costum de baie alb și a pozat în piscina infinity a hotelului. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Corina Caragea (@corinacaragea)


Corina Caragea a mai fost în Bali în 2015 și în 2018. „Sunt a doua oara în Bali și cu siguranță voi reveni. Sunt vacanțe pentru distracție, vacanțe pentru leneveală, culturale, pentru shopping, pentru copii și vacante pentru suflet. Așa e Bali”, scria jurnalista, în 2018, pe blogul ei.



Corina Caragea s-a cazat și de această dată în Ubud, despre care spune că „este capitala culturală și spirituală, plină de verdeață, tineri turiști, visători, artiști și oameni primitori și buni”.

Sursă foto: Instagram/ Corina Caragea

Vezi și: Daniel Pavel, despre ce calități ai nevoie pentru a deveni un Survivor!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni