Corina Caragea, corp perfect în costum de baie! Cum arată fotografia care i-a fascinat pe admiratori?

Corina Caragea, corp perfect în costum de baie! Cum arată fotografia care i-a fascinat pe admiratori?
Citeste mai mult despre: Corina Caragea, costum de baie, vacanta,
Data: 24 Aprilie 2020
Cel mai bine se simte peste mări și țări, în căutarea unor experiențe noi, care să o îmbogățească, dar respectă și regulile de izolare...cu gândul la vacanță!
Tocmai de aceea, o parte din fotografiile Corinei de pe Instagram o arată în diferite colțuri ale lumii. Cea mai recentă o prezintă în costum de baie, la fereasta unui hotel din Toscana, Italia. 
 
Comentariul vedetei este “cameră cu priveliște”, iar fanii sunt încântați de priveliștea specială. 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Corina Caragea (@corinacaragea) pe

 

Corina are și un blog în care povestește în special experiențe de travel și se declară un "suflet călător". Călătoriile, ca și timpul petrecut cu oamenii dragi,  sunt motivele principale pentru care așteaptă sfârsitul pandemiei. 
 
Pe blogul personal, Corina chiar a declarat în trecut că e mai preocupată să se bucure de viață cu tot ce are aceasta de oferit decât să investească într-o "perfecțiune" aparentă:
 
"Eu nu mă dau peste cap să fiu cea mai frumoasă, cea mai stilată, ca scoasă din cutie la fiecare apariție în față marelui juriu format din stiliști închipuiți și nici cea care se minte pe ea însăși că a descoperit secretul tinereții fără bătrânețe. Cred cu tărie că frumusețea nu trebuie să fie o obsesie. Am învățat că oglindă tinereții fără bătrânețe nu se găsește decât în basme, iar basmele sunt…pentru copii. În lumea reală, o operație o cere pe alta, un compromis îl strigă pe următorul, căci niciodată nu ești mulțumit odată ce ai pășit pe drumul fără întoarcere al perfecțiunii fizice. Fizice și atât. Căci cred că atunci când te străduiești din răsputeri să îți acoperi ¨rugina¨de pe caroserie, de fapt incerci, poate fără să știi, să acoperi defecțiunile la ¨motor¨. Rănile sufletului nu se văd, din fericire, dar cel ce le are, le simte și încearcă în fel și chip să compenseze pe dinafară. Cu un bisturiu, cu o cârpă scumpă, o casă ce se învârte după soare, orice te poate păcăli pe ține și pe ceilalți că ești…bine."

Chiar și așa, fanii o consideră pe Corina...perfectă!

#StaiAcasa-Vezi pe Pro Tv Plus "Viața bate filmul"-sezonul 2Foto: Instagram Corina Caragea
Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO