Cosmina Păsărin creionează portretul bărbatului ideal! Motivul pentru care actrița nu s-a mai implicat în relații 

Cosmina Păsărin creionează portretul bărbatului ideal! Motivul pentru care actrița nu s-a mai implicat în relații
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 11 Octombrie 2021
Data actualizare: 11 Octombrie 2021
Cosmina Păsărin, în vârstă de 39 de ani, a vorbit recent despre motivul pentru care nu se află într-o relație. Cosmina a mărturisit că toate lucrurile bune se petrec atunci când este cazul și susține că, la un moment dat, va întâlni bărbatul ideal, alături de care va fi liniștită și fericită. 

Cosmina este discretă atunci când subiectul vieții sale personale este adus în discuție. În trecut, a avut relații pe care le-a făcut publice, însă acum preferă să păstreze tăcerea. Cu toate acestea, într-un interviu recent, a mărturisit că nu a găsit încă bărbatul alături de care se poate imagina pentru o perioadă îndelungată de timp.

Actrița susține că bărbatul potrivit va apărea atunci când este cazul. În plus, simte și este convinsă că acest lucru se va întâmpla mai devreme sau mai târziu.

Cosmina a creionat un portret al celui pe care îl dorește alături. "Să aibă un suflet bun și să trăim împreună în liniște. Bineînțeles, nu m-ar deranja dacă are chiar și simțul umorului. Este clar pentru mine că totul este așa cum trebuie să fie acum și la fel de clar este și faptul că va veni și acel moment în care voi întâlni pe cineva. Există un om potrivit pentru fiecare dintre noi. Drumul până la el s-ar putea să fie mai greu, însă acel om există. Știu și simt asta", a declarat Cosmina. 

Comsina a povestit că, atunci când era mai tânără, s-a implicat în relații toxice, care însă au învățat-o multe. Cu lecțiile de viață învățate, este hotărâtă să nu mai forțeze lucrurile și să le lase să decurgă de la sine: "Vreau ca următoarea mea relație să fie cu adevărat specială și tocmai de aceea nici nu forțez nimic. Nu mă grăbesc, nu alerg, nu caut".

Vezi și: Leonardo DiCaprio se bate pe un cap de dinozaur!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies