Cristi Minculescu a împlinit 61 de ani. Ce eveniment grandios le pregătește fanilor săi

Cristi Minculescu a împlinit 61 de ani. Ce eveniment grandios le pregătește fanilor săi
Cristi Minculescu se apropie de 40 de ani de carieră muzicală
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 09 Ianuarie 2020
Data actualizare: 09 Ianuarie 2020
Cristi Minculescu a început anul 2020 în forță și se declară mai tânăr și mai în formă ca niciodată. Artistul a împlinit 61 de ani și va petrece cu prietenii și cu familia, într-un cadru restrâns.

„Nu am foarte mult timp la dispoziție pentru a-mi petrece ziua de naștere”, spune Cristi Minculescu. Regele rock-ului românesc vrea să bifeze aniversarea din acest an și să se apuce repede de muncă. Are planuri mari în 2020.

„O să organizez, ca în fiecare an, ceva discret cu prietenii și familia, iar apoi trebuie să mă întorc la treabă, fiindcă avem foarte multe proiecte la început de an: turneul Indoor 40, organizarea mega-concertului nostru de la Sala Palatului din 28 Martie 2020, precum și un nou proiect la care abia aștept să încep lucrul, dar pe care prefer să-l păstrez deocamdată secret, fiind surpriza mea pentru public în 2020”,declară Cristi Minculescu.

Anul trecut, rocker-ul a început un program inedit de „purificare” a organismului. „Am un stil de viață agitat, iar asta nu mai este un secret pentru nimeni. Sunt zeci de ani de turnee, concerte, interviuri, iar asta consumă foarte mult. Vreau sa am mese bine stabilite, în funcție de nevoile organismului meu, o activitate fizică activă și să arăt fresh mulți ani de acum încolo”, spunea atunci Cristi Minculescu.

Anul 2019 a fost unul extrem de încărcat pentru Cristi Minculescu, Valter& Boro, artiștii lansând două piese aflate momentan în promovare: Unde inima mea bate feat. Pacha Man și Amintiri.

„Am avut un an foarte bun, în care ne-am definitivat echipa, am lansat două piese superbe și am avut concerte în toată țara. Suntem mulțumiți, dar în același timp muncim pentru mai mult, așa cum ne-am obișnuit mereu publicul”, mărturisește Cristi Minculescu.

Legedarul artist este, la 61 ani, unul dintre cei mai prolifici și iubiți artiști din România. Un frontman desăvârșit și un star prin excelență, Cristi Minculescu a schimbat pentru totdeauna muzica românească, fiind considerat regele nedetronat al rock-ului țării sale. 

Vocea inconfundabilă și personalitatea electrizantă, asemenea marilor staruri rock internaționale, fac din Cristi Minculescu un simbol în peisajul artistic autohton, al cărui nume este și va fi, definitiv și incontestabil legat de fenomenul unic - IRIS.

La 28 martie 2020, Sala Palatului din București va fi gazda unui spectacol- eveniment, ocazionat de împlinirea a 40 de ani de activitate ai artistului. Evenimentul se anunță a fi o producție grandioasă, la cele mai înalte standarde sceno-tehnice, cu invitați de seamă și multe momente inedite.

Vezi și VIDEO: Cristi Minculescu și Pacha Man au lansat o piesă cu un mesaj special pentru românii plecați în străinătate
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies