Cristina Ich, noi detalii despre despărțirea de Alex Pițurcă! Ce a scris pe Instagram

Cristina Ich, noi detalii despre despărțirea de Alex Pițurcă! Ce a scris pe Instagram
Citeste mai mult despre: Cristina Ich, alex piturca,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 04 Octombrie 2022
Data actualizare: 04 Octombrie 2022
Zilele trecute, în presă a apărut informația că Alex Pițurcă și Cristina Ich nu mai formează un cuplu, după ce tânăra a anunțat acest lucru pe Instagram.

Deranjată de unele titluri scrise de jurnaliști, Cristina Ich a revenit pe Instagram cu noi detalii despre despărțire, afirmând că separarea este, de această dată, una definitive și că nu mai există șanse de împăcare.

„Despărțirea nu este una abruptă, decizia nu este una de moment. Am avut timp și ne-am acordat spațiu pentru a ne decide, împreună, dacă mai putem construi sau ne-ar fi mai bine să rămânem prieteni. Relația noastră a fost departe de a putea fi numită azi, de niște străini, «calvar». Ne-am iubit mult, pasional, nebunește. Avem mărturie un trecut minunat și inestimabil. Tocmai faptul că nu ne-am dat timp, că ne-am lăsat pradă pasiunii, a lăsat loc apariției unei minuni în viața noastră. Noah nu este doar extrem de iubit, a fost și este un copil dorit cu fiecare celulă, atât a mea, cât și a tatălui lui. Alex este un părinte dedicat, asumat și implicat în viața lui Noah și nimic nu o să schimbe asta. Relația noastră de cuplu, perfect de imperfectă, a ajuns la final. Relația noastră în calitate de părinți este în continuă creștere, transformare și dezvoltare. Sentimentele s-au așezat, respectul s-a sedimentat și iubirea a luat altă formă – ne suntem și ne vom rămâne prieteni, sprijin și implicați în creșterea și educarea unui copil perfect”, a scris pe instastory, printre altele, Cristina Ich.

Întregul mesaj postat de Cristina Ich pe Instagram, la story, poate fi văzut în galeria foto de mai jos!

Vezi și: De ce să nu te căsătorești anul ăsta!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies